Sötétbarna szemhez lila színű szempillaspirál?
Figyelt kérdés
Jól néz ki? Van aki szokta így használni? Újítani akarok picit, de félek hogy hülyének néznének.. Rendeltem az oriflameből lila sz.spirált, de feketének látszik, ha egy bizonyos szögből nézzük akkor látszik lilásnak... Szóval nem nyerte el a tetszésem. Esetleg tud valaki jó fajta és szép színű lila sz.spirált?2015. febr. 1. 17:24
1/5 anonim válasza:
NEM AJÁNLOM a színes szempillaspirálokat. Nekem miss sportys van, és a színes tökéletesen megfogja a pillákat, de nagyon idétlen.:/ :) De persze ha neked tetszik, akkor ne foglalkozz msáok véleményével.:)
2/5 anonim válasza:
én inkább lila szemhéjtust használnék. azt sem szoktak nagyon, és szerintem szép lenne sötétbarna szemhez.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2015. febr. 2. 13:51
4/5 anonim válasza:
(első vagyok) Igen, a tus jó ötlet, én kéket szoktam :)
5/5 anonim válasza:
Nekem (kapaszkodj meg) vörös szempillaspirálom van. (Essence márkájú, lehet kapni még zöldet, világos és sötét kéket illetve halványlilát is.) Magában nem igazán szoktam használni, inkább úgy, hogy az alsó pillák vörösek, a felsők pedig feketék. Valóban nem egy hétköznapi viselet, de nekem nagyon tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!