Mi a véleményetek a színes szempillaspirálokról?
Figyelt kérdés
Tetszik másokon? Használtok? Csak alkalmakkor vagy hétköznapokon is hordjátok?
2014. jún. 28. 00:36
1/8 anonim válasza:
Szeintem jól néz ki csak ügyelj arra, hogy passzoljon a szemed színehez. Szerintem, ha ilyen színes a stílusod akkor hétköznapokkor is lehet mászkálni benne, de egy buliban jobban megérthető a használata.
2/8 anonim válasza:
Tetszik, de csak teljes sminkhez, nem magában.
3/8 anonim válasza:
Én pedig inkább magában tudom elképzelni, pl. én szeretem az élénk színeket, van rózsaszín meg királykék nacim, színes felsőkkel hordom őket. És ehhez jól menne ilyen spirál. Kösz az ötletet:))
26N
4/8 anonim válasza:
Nekem három is van...
A pinket csak ha illik a sminkhez, buli sminknél használom...(essence)
A kéket most fogom továbbadni, mert nem szeretem a kéket, és nem is illik hozzám, de amúgy jó erős színe van, egy kék szeműnek biztos nagyon jól állna...(miss sporty)
A zöldet mg hétköznapokra is használom, ugyanis nagyon szépen kiemeli a barna szememet, és nem is túl feltűnő....(AVON)
6/8 anonim válasza:
szerintem 12 éves kor felett ilyet hordani iszonyat proli
8/8 anonim válasza:
Nekem úgy tetszik a kék vagy a zöld, hogy ha csak az alsó szempillasor van azzal kifestve. Tehát felül, a lényeg, az szép, fekete, és csak alul feldobni a sminket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!