Megéri az Avonból ékszert rendelni?
Konkrétan ezt néztem ki:
Attól tartok viszont, hogy mivel aranyozott, így hamar be fog feketedni, vagy ilyesmi.
Valaki rendelt már ilyet vagy ehhez hasonlót az Avonból? Ha igen, mik a tapasztalatok ezzel kapcsolatban?
Ha nincs tapasztalat, véleményeket is szívesen fogadok, hogy Te rendelnél e ilyet. :)
Abban van némi igazság, hogy nem mindig adja vissza a katalógus a tényleges színt, kinézetet, érdemes előtte megnézni, de mint tudjátok nálunk az avonnál 100% visszavásárlási garancia van, szóval ha nem tetszik vissza tudod küldeni!
Mivel ezek bizsu ékszerek, nem mindennapos használatra valók, így azt gondolom hogy alkalmakra felvéve nem fog olyan hamar elszíneződni, legalábbis az enyémet nem színeződtek el!Sok ékszerem van avontól, fülbevalók, gyűrűk, elégedett vagyok velük!
Köszönöm a választ mindkettőtöknek, nagyon jó ötlet, hogy megnézzem élőbe, ez még eddig nem jutott eszembe.
Én mindennap viselném a gyűrűt/gyűrűket, ha nem is mindet egyszerre, de valamelyik mindig rajtam lenne, szóval így tényleg nem jó ötlet ez. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!