Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Megéri az Avonból ékszert...

Megéri az Avonból ékszert rendelni?

Figyelt kérdés

Konkrétan ezt néztem ki:

[link]

Attól tartok viszont, hogy mivel aranyozott, így hamar be fog feketedni, vagy ilyesmi.

Valaki rendelt már ilyet vagy ehhez hasonlót az Avonból? Ha igen, mik a tapasztalatok ezzel kapcsolatban?

Ha nincs tapasztalat, véleményeket is szívesen fogadok, hogy Te rendelnél e ilyet. :)

2015. febr. 1. 13:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Én 3-4 alkalommal rendeltem avonból, vagy éppen az oriflame-ből ékszert, de mindig megbántam. A katalógusban az összes ezerszer jobban néz ki, mint a valóságban. Ha van lehetőséged, menj el egy avon butikba, ott személyesen meg tudod nézni. De egyébként ennyi pénzért már akármelyik üzletben is kapsz hasonlót, vagy még szebbet is (c&a, h&m, orsay, takko, stb...).
2015. febr. 1. 15:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Ja és ez NEM aranyozott, csak arany színű. Rövid viselés után is el fog színeződni. Nem éri meg ilyen bizsukat venni.
2015. febr. 1. 15:22
 3/4 Timi179 ***** válasza:

Abban van némi igazság, hogy nem mindig adja vissza a katalógus a tényleges színt, kinézetet, érdemes előtte megnézni, de mint tudjátok nálunk az avonnál 100% visszavásárlási garancia van, szóval ha nem tetszik vissza tudod küldeni!

Mivel ezek bizsu ékszerek, nem mindennapos használatra valók, így azt gondolom hogy alkalmakra felvéve nem fog olyan hamar elszíneződni, legalábbis az enyémet nem színeződtek el!Sok ékszerem van avontól, fülbevalók, gyűrűk, elégedett vagyok velük!

2015. febr. 2. 16:52
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ mindkettőtöknek, nagyon jó ötlet, hogy megnézzem élőbe, ez még eddig nem jutott eszembe.

Én mindennap viselném a gyűrűt/gyűrűket, ha nem is mindet egyszerre, de valamelyik mindig rajtam lenne, szóval így tényleg nem jó ötlet ez. :)

2015. febr. 3. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!