Honnan érdemes sminkecsetet venni?
Sminkecset-készletet szeretnék vásárolni.
Otthonra, magamnak, nem, vagyok sminkes.
Hol érné meg vásárolni ár-érték arányban?
Az eBayeseket nem tudom, hogy be merjem-e vállalni. Vagy egyáltalán onnan is milyen márkát vegyek...
Légyszives segítsetek!
Mint ahogy említette, nekem egy komplett készlet kéne!
Nekem nagyon sok és sokféle ecsetem van, de ezt tartom az eddigi legjobb vételnek. Hihetetlenül olcsó ahhoz képest, hogy milyen jó minőségű - olyan puha, mint a kiscica szőre és nem hullik sokadik mosás után sem. Remekül lehet vele dolgozni, főleg a flat top kabuki a kedvencem, úgy teríti az alapozót, hogy egy álom a fedése.
A legolcsóbb postaköltségű China posttal kb 3 hét alatt érkezett meg és a 10 db kevesebb minden költséggel együtt, mint 3000 ft.
Make Up Plaza
Szerintem itthon tőlük érdemes, mert itt a legnagyobb a választék és a legjobbak az árak. Meg gyorsak és űber aranyosak, vevőorientáltak, ráadásul tényleg értenek is a sminkcuccokhoz.
Habár már írták, de én is a makeup pláza webáruházat javasoltam volna. Nagyon sokféle ecsetük van, több márkából is és korrektek az árak, a legolcsóbb szállítás pedig kb. 500,- Ft.
Van náluk drágább és olcsóbb sminkecset is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!