Csak én járok mindig így a szem sminkeléssel? Hogyan lehetne fixálni?
Olyan jó videókat és képeket lehet találni, mindig lelkesen próbálom magamon reprodukálni őket.
Lehet ez a rutin, és a hozzá értés hiánya de ami a képen jól néz ki, az rajtam mindig olyan mintha behúztak volna kb. Ezért legtöbbször maradok a szemceruza/tusvonal + spirál kombónál.
Viszont a másik meg az, hogy bármilyen praktikát próbáltam eddig 1 órán belül elmászik ez is. A szemceruza vagy a felső szemhéjamon köt ki, vagy pandaszemeket csinál, a tus meg repedezik és lepereg. Pedig már rengeteg márkát kipróbáltam. ??? Csak nekem van ilyen lehetetlen szemem? Mások hogy csinálják hogy egész nap normális a sminkjük?
Még egy-két hülye kérdés:
1. Alsó szempilla festésénél:Ferde ecsettel, a módszert értem, de az nem világos hogy az ecsetre mi kerül? Szemhéjpúder? Vagy a ceruzából?
2. A fixáló spray az nem rossz minden nap használva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!