Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Csak én járok mindig így a...

Csak én járok mindig így a szem sminkeléssel? Hogyan lehetne fixálni?

Figyelt kérdés

Olyan jó videókat és képeket lehet találni, mindig lelkesen próbálom magamon reprodukálni őket.

Lehet ez a rutin, és a hozzá értés hiánya de ami a képen jól néz ki, az rajtam mindig olyan mintha behúztak volna kb. Ezért legtöbbször maradok a szemceruza/tusvonal + spirál kombónál.

Viszont a másik meg az, hogy bármilyen praktikát próbáltam eddig 1 órán belül elmászik ez is. A szemceruza vagy a felső szemhéjamon köt ki, vagy pandaszemeket csinál, a tus meg repedezik és lepereg. Pedig már rengeteg márkát kipróbáltam. ??? Csak nekem van ilyen lehetetlen szemem? Mások hogy csinálják hogy egész nap normális a sminkjük?

2015. jan. 30. 09:28
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
hú, nagyon jó ötleteket adtatok, köszönöm. Úgy látszik "több sebből vérzik" ez a dolog. Zsíros is a bőröm, gyakorlatlan is vagyok, a szemhéjam is rejtett (sose gondoltam volna hogy erre van 'szakszó'), az eszközeim is rosszak, ecsetből is csak egyfajtát használok, és a szemformámra se figyeltem eddig...úgyhogy ez jó menet lesz, de okosabb lettem. :D
2015. febr. 5. 00:59
 12/15 A kérdező kommentje:
Az Essence longlasting ceruzájáról már sok jót hallottam, de még nem szereztem be. Most az Avon gél állagú ceruzájával szórakozok. Sokkal jobb mint eddig bármelyik, de még mindig van mit tökéletesíteni.
2015. febr. 5. 01:04
 13/15 A kérdező kommentje:
# 9/10 utána néztem ezeknek a kifejezéseknek, és szerintem mi egy cipőben evezünk. :D Meglesek majd néhány videót.
2015. febr. 5. 01:06
 14/15 A kérdező kommentje:

Még egy-két hülye kérdés:

1. Alsó szempilla festésénél:Ferde ecsettel, a módszert értem, de az nem világos hogy az ecsetre mi kerül? Szemhéjpúder? Vagy a ceruzából?

2. A fixáló spray az nem rossz minden nap használva?

2015. febr. 5. 01:11
 15/15 anonim ***** válasza:
1-re: Többnyire por, a szemceruzát általában közvetlenül rakják fel, ecset nélkül.
2015. febr. 8. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!