Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tetszik nektek ha egy lány...

Tetszik nektek ha egy lány állandóan sminkeli magát?

Figyelt kérdés
Szerintem néha jó,hogy ki vagyunk sminkelve (mármint mi lányok) de tulzásba vinni se kell.
2010. febr. 8. 18:36
 1/10 anonim ***** válasza:
79%

szia:)

szerintem az nem baj, ha mindig ki van sminkelve egy lány:)persze ha nem túl kirívó a smink:)

2010. febr. 8. 18:38
 2/10 anonim ***** válasza:
91%

Lány vagyok, szerintem nem kell minden napra. Mindig az a sztori jut eszembe, amikor egy rokonom mesélte, hogy elmentek a céggel többnapos útra. Reggel a folyosón nem ismert rá a smink nélküli kolléganőire, illetve amikor igen, akkor csak az járt a fejében, hogy hű, de rondák.

Persze valójában nem, csak a sminkelt arcukhoz képest. Akkor inkább már legyen az, hogy amikor sminkelek, akkor gondolja valaki, hogy hű, de szép lettem. (mondjuk egy-egy komolyabb, tényleg szépen megcsinált sminknél szokták is mondani)

Persze nem tragédia az sem, ha valaki napi szinten sminkel, csak épp a lányok 80%-a futtában kihúzza a szemét feketével, látszik, hogy összecsapott, igénytelen, többet árt, mint használ. Szóval sminkelj amikor csak jólesik, de ha rohansz, inkább ne tegyél fel semmit, minthogy ronts magadon. Rohanós reggelekre pl én csak púdert és labellót teszek fel, fel se tűnik, csak simább a bőröm tőle.

2010. febr. 8. 18:49
 3/10 anonim ***** válasza:
81%

Kedves Kérdező!

Mit gondolsz az alatt, hogy állandóan sminkeli magát? Arra, hogy állandóan igazgatja a sminkjét, bambulja magát a tükörben? Igen, ez nagyon idegesítő és fölösleges is.

De az, hogyha általában ki van sminkelve, nem kihívóan, hanem úgy, hogy jól álljon neki, akkor azzal önmagában nincs probléma.

2010. febr. 8. 18:49
 4/10 anonim ***** válasza:
77%
Nem.
2010. febr. 8. 20:28
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkitől aki válaszolt

egyébként arra gondoltam,hogy minden napra tez fel sminket!

2010. febr. 15. 17:45
 6/10 anonim ***** válasza:

Hát attól függ hogy mennyit és miket...Én pl. csak korrektort és szemhéjtust használok,anélkül nem érzem jól magam.

Viszont az nagyon undorító és gáz szerintem,ha valakin minden nap van 4 réteg alapozó,ráadásul a pirosítótól úgy néz ki mint valami bohóc...

2010. febr. 15. 19:05
 7/10 anonim válasza:
csak ha ronda
2010. febr. 15. 19:30
 8/10 anonim ***** válasza:
Azért tudni kell hol van a határ.
2010. febr. 16. 08:11
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát, én mindennap szoktam feltenni púdert, meg rúzst, de hétköznapokon nem viszem túlzásba. Folyékony alapozót, tust vagy szemcerkát csak akkor használok ha bulizni megyek, vagy be a városba.
2010. febr. 16. 16:02
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi
2010. febr. 21. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!