Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tartós smink de hogyan?

Tartós smink de hogyan?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Az a helyzet hogy nagyon olajos a bőröm.Imádok sminkelni de sose tudom kisminkelni sehova mert kb 2 óra után a szemhéjpúder eltűnik a tus kifakul,még a púder az arcomon is tönlre megy.A termékek minőségével semmi gond.Púdert korrektort alapozót mindent próbáltam már a szememre de semmi..Tudnátok segíteni?

2015. jan. 15. 16:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Az egészséges étkezés és az elegendő rendes folyadék (tea, víz, gyümölcslé) segített nekem ebben a problémában. Ja, meg nekem valamiért a zsíros tejtől zsírosodik az arcom :( Pedig a rendes tehénből fejt tejet nagyon szeretem, de borzasztóan kiül az arcomra.

És kihajítottam a fölösleges arcra kenhető vackokat (arctisztító, tonik, zsíros krém) és sima Alverdés tusfürdővel, amivel fürdök, azzal mosom az arcom is és könnyű természetes krémet kenek rá, de csak este! Reggel csak sima hideg vízzel megmosom, így nem szárad ki a bőr és nem akarja gyorsan utánzsírozni magát.

2015. jan. 15. 16:55
 2/4 anonim ***** válasza:

olajos bőrre való permetet,krémet, v tonikot használj

és teljesen tiszta arcbőrt sminkelj csak

neked mindenképp kell a szemre szemhéjpúder alap(base termékek)

2015. jan. 15. 19:20
 3/4 A kérdező kommentje:
Az étkezésre oda figyelek, elegendő folyadékot iszok...Most ahogy bejött a tél rettentő száraz az arcom 2-3 napig minden rendben aztán mint ha málna le a bőröm...Igazából csak a szemhéjammal van ez a probléma.Hiába zsírosabb a bőröm , szerencsére nincsenek pattanásaim.
2015. jan. 15. 21:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Szemhéjra ajánlom az Artdeco szemhéjalapozóját. Nekem is nagyon zsíros a szemhéjam.
2015. jan. 18. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!