A műköröm roncsolja a körmöt?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm akinek nagyon elvékonyította a körmét és még mindig nagyon rosszul néz ki neki, pedig már 2 hónapja levette a műkörmeit. Akinek már volt kérlek írja le hogy miután levette milyen lett a körme. Előre is köszönöm. :D2015. jan. 15. 13:57
11/17 anonim válasza:
Nekem megnőtt alatta a körmöm pedig mindig nagyon kis picik voltak.Viszont rettenetesen elvékonyodik,így már nem is szoktam csináltatni műkörmöt.Hozzáteszem egy viszonylag drága,nagyon jó helyre jártam.Nagyon szerencsés,akinek nem teszi tönkre...:D
12/17 anonim válasza:
Ami nekem alatta volt, az nagyon vékony volt, lakkozni kellett, amíg le nem nőtt.
13/17 anonim válasza:
Én azért csináltattam műkörmöt, mert a sajátom nagyon vékony volt, megnőtt 2mm-t egyből beszakadt, nem lehetett kicsit se megnöveszteni, vagy fazonra reszelni. 6 évig volt műkörmöm, nagyon szerettem, de sajnos anyagi okok miatt le kellett mondanom róla. A körmöm utána el volt vékonyodva természetesen, de egy évvel később azt vettem észre, hogy már nem törik le, nem szakad be, és mintha keményebb lenne. Elkezdtem növeszteni, fazonra reszelni. Ha ki van lakkozva most az eredeti néz ki úgy, mint régen a mű. A körmös lány szerint néha előfordul, hogy akinek előtte vékony volt annak rendbeteszi. Szóval vannak kivételek.
14/17 anonim válasza:
Miért kell szinte naponta kiírni ezt a kérdést? NEM A MŰKÖRÖM TESZI TÖNKRE A KÖRMÖT, HANEM A MŰKÖRMÖS, ha túlságosan elvékonyítja a természetes körmöt.
15/17 anonim válasza:
hát sok hónap mire teljesen újranő egy köröm...2 hónap kevés hozzá
17/17 A kérdező kommentje:
A férjük
2015. jan. 15. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!