Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hol tudnék emo/scene masnit,...

Hol tudnék emo/scene masnit, diamondot és ilyen kiegészítőket venni?

Figyelt kérdés

Gondolok itt a koronára,diamondra,masnira,tütüre stb...

Előre is köszi! :)

2010. febr. 6. 21:03
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

előző scene lány vagyok még...

a tütüt is megtudod csinálni/ rokonok. elmész a szövetboltba kérsz tült amilyen színbe akarsz lehetőleg többrétegű legyen majd a szoknya mert az szebb:Dutána csinálsz ilyen tető és alj nélküli hengereket a tülből utána összefogod ezeknek a tetejét és rávarrod egy kör alakú gumira és erre tehetsz még masnit:)

2010. febr. 16. 19:24
 22/27 A kérdező kommentje:

megpróbálok :)

Jó ötletet adtál volt scene csajszi :) Igy olcsóbban is kijön (:

2010. febr. 16. 20:19
 23/27 anonim ***** válasza:

én varrtam tüllszoknyácskát:)2000ből kb kijött:) igaz alá kell alsószoknya majd:)

22L

2011. febr. 1. 11:06
 24/27 anonim válasza:

hali:)

igaz lehet hogy azóta már megszereszted ezeket de Diamondot és tütüt lehet kapni az Amsterdam shopban( aboltfennvann fészbúkon)masnit meg koronát(müanyagot)bijou brigitteben...

jahm és ha bpn laksz akk az Amszterdam a Westendben van.Nagyon kircsibolt énimádom:D

egyemolány:P

2011. márc. 14. 17:37
 25/27 A kérdező kommentje:
Én is imádom azt a boltot,de azóta már kinőttem ezt az emót :)
2011. márc. 15. 00:28
 26/27 anonim válasza:
én csinálok scene diamond nyakláncot, akit érdekel, írjon privát üzit :)
2012. ápr. 6. 23:16
 27/27 anonim válasza:
én csinálok diamondot :'D írjon akinek kell
2012. jún. 16. 23:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!