Van aki tud segíteni? Találtam egy oldalt ami nagyon nagyon jó csak nem utánvételes.
Figyelt kérdés
a neve: lightinthebox.com
Nagyon jó dolgok vannak rajta de nem szívesen rendelnék olyan oldalról ahol nincsen utánvételes opció mivel nem túl biztonságos. Ha ránéztek az oldalra és tudtok hasonlót amin van utánvételes lehetőség....PLEASE...írjátok le nekem.
2015. jan. 13. 19:38
1/7 anonim válasza:
Csak magyar oldalakról tudsz utánvétellel rendelni. Úgy látom smink termékek érdekelnek. Ezeket a PinkPandától, MakeUp Plázától, Iparfumeriaról, Alveolashoptól.. jó áron meg tudod megrendelni utánvétellel.
3/7 anonim válasza:
Nem biztonságos? Miért is?
Utánvét: Jön a cucc, kifizeted, átveszed... bármi lehet a csomagban, egy darab kő is akár.
Előre fizetés: Ha Paypal-el fizetsz például és nem azt kapod amit kell, azonnal visszafizetik a pénzt. Sokkal biztonságosabb.
4/7 anonim válasza:
Elnézést csak most olvastam el figyelmesen a kérdést.. (Első voltam.)
5/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok az a típus aki rendelgetni szokott de most szeretnek
Pont ezért fogalmam sem volt hogy mi hogy van
Nekem az utan vételt ajánlották
Azert koszi az oldalak nevét 😔😊
2015. jan. 14. 21:09
6/7 anonim válasza:
Onnan kaptam szülinapomra egy táskát nővéremtől, a testvéroldaluknak (miniinthebox) meg egyenes függője vagyok... Még nem fordult elő, hogy nem jött meg cuccom, pedig már vagy 15x rendeltem mindenféle hülyeséget (óra, nyaklánc, toll, tabletemre tok, képernyővédő fólia stb.) Csúcsidőben lassabb, de mindig megérkezik (2-3 héten belül). Egyszer fordult elő, hogy a képen más színe volt egy terméknek, mint amilyen érkezett, de csak árnyalati különbség. Én megbízhatónak tartom őket :) Pluszpont még hogy olyan brutálisan becsomagolják a cuccokat, hogy csak röhögök amikor kibontom őket :D A képernyővédő fóliámon 4 centi(!!!) vastagon volt körbetekerve a szivacslap vagy miazisten :D
7/7 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak: akkor ha ennyire jó a véleményed az oldalról lehet hogy én is megpróbálkozom vele mármit a rendeléssel 😊 köszönöm a válaszod.
2015. febr. 14. 23:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!