Egy S. Oliver táskát keresek, de se képet sem oldalt ahonnan lehet rendelni nem találtam. Valaki tud segíteni?
Figyelt kérdés
Ehhez az avonoshoz hasonlít nagyon --> https://www.youtube.com/watch?v=F3qqXqyaFsQ csak amit én keresek sötét kék alapszínű, és vékony fehér csíkok vannak rajta, a pántjai pedig sötétbarnák. Egy ismerősömnél láttam ilyet, de csak annyit tudok, hogy S.Oliver címkét láttam a táskán, és hogy külföldről rendelte.
Tud valaki segíteni nekem? Honnan lehet esetleg rendelni, vagy csak valaki tudja, hogy melyik táskáról beszélek?:D
Köszönöm előre is :3
2014. jún. 13. 15:17
2/2 anonim válasza:
Erre gondolsz? [link]
Bár itt most úgy látom pont nincs, de máshol hátha :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!