Hogyan fessem ki magam, hogy a koromnak megfelelően nézzek ki?
Ezen sminkkel nem tudsz változtatni, ilyen vagy, örülj neki, nem sokáig tart már.
Én is ilyen fiatalos vagyok, teljesen jó dolog.
jaj, sorstárs:D
énis 24 vagyok, és énis 16nak nézek ki:D
de a ráadás ebben az, h énmég sminkelek is..:D
ha nincs rajtam smink, szinte kötelező bemutatnom a személyimet, ha cigit veszek, mert nem hiszik el h én 24 vagyok. sminkben elég csak megemlítenem h 24 vagyok, de akkoris mindig megkérdezik h elmúltam-e már 18.
őszintén szólva, nemtudom h mit csinálj, mivel még énsem jöttem rá...de van egy kis tapasztalatom. ha nagyon rendezetten vagyok felöltözve, úgyértem magassarkú, testresimuló szövetkabát, elegánsabb női táska, nagyon rendezett, és nagyon matt sminkkel általában kinézek 20on felülinek. a baj csak az h nekem nem ez a stílusom. nemilyen ruhéákat hordok, és a sminkem sem olyan mintha most léptem volna ki egy hollywoodi kasszasikerből.
lehet veledis ezvan. nem?:)
engem pluszban még az is fiatalít, hogy nagyon vékony vagyok, és kicsik a melleim. nem is állnak jól rajtam azok az igazán nőies, hétköznapi eleganciát képviselő ruhák.
nagyon bosszant, amikor megaláznak, lekezelnek emiatt, és nem hiszik el, hogy annyi vagyok amennyi.
sorstárs, hogyan sminkeled magad? :)
a sorstárs vagyok. énis vékony vagyok, alacsony, és kicsik a melleim..:D
hogy sminkelem magam? nem viszem túlzásba, a felső szemhájamat húzom ki tussal, vagy szemfilccel, a végén kicsit meghosszabbítom a vonalat, felkenek egy szempillaspirált vastagon, és ennyi. itt van hozzá egy kép, csak én az elülső vonalat nem húzom ki annyira, ami a szemzugba megy: [link] ezaz első fajta. de van még. a másik pedig ilyen: [link]
ezt szoktam még variálni, hogy pl jobban kihúzom oldalt, vagy jobban elmaszatolom, füstösebbre csinálom, vagy kifinomultabbra, stb. és ehhez a szempillaspirál. na és nekem ennyi a sminkelés, mást nemszoktam csinálni.
az első smink úgy készül, hogy a felső szemhéjat, közel a szempillákhoz tussal kihúzom, és a vonalat meghosszabbítom a külső szemzugnál a szempillák iráányába. szóval h a vonal vége úgy álljon mint ha a szempillám lenne azis. és erre jön a vastag szempillaspirál.
a második smink úgy készül, hogy szintén először a felső szemhéjat kihúzom tussal, filccel, vagy cerkával, a vonalat meghosszabbítom, de most nem a szempillák irányába, hanem csak simán kifele, abba ráncba, amikor mosolyogsz. tudod akkor kcisit meggyűrődik a szemed amikor mosolyogsz és oldalt így begyűrődik kicsit a bőr:D na azt szoktam meghosszabbítani kicsit a cerkával. és most jöbn az alsó művelet. szemceruzával, a külső szemzugadból húzol egy vastagabb vonalat befele, kb a szemed közepéig. majd a vonal külső részét, a külső szemzugadnál megvastagítod és akár össze is kötheted azzal a vonallal amit a felső szemzugból csináltál. és elkezded elmaszatolni, ne nagyon, csakhogy olyan füsöts legyen. nézd itt egy kép közelről: [link]
én ennyire azárt nemszoktam precízre csinálni, és az alsó vonalat sem húzom teljesen be a belső szemzugig, csak a szemem közepéig klb, mert úgy nagyobbítja. és a felső szemhéj belsejét sem szoktam olyan erősre festeni.
na remélem vmit azért segítettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!