Tudtok olyan szemhely palettat ajanlani, ami nagyon jo es megfizetheto?
Figyelt kérdés
Olyasmire gondolok, mint az Urban Decay Naked 3, csak alacsonyabb arkategoriaban.2015. jan. 8. 13:14
1/6 anonim válasza:
Próba-szerencse alapon vettem meg, nem hittem, hogy ilyen áron jó lehet, de nekem egész nap kitart a szememen, és nagyon szép színű.
2/6 anonim válasza:
Szemhéj és még véletlen sem "szemhély".
Az 1-es által javasolt palettát valóban sokan dicsérik. Nézd meg a krémmánia.hu-n a termékeket, ott minden fent van, véleménnyel együtt. Nekem nagy kedvencem a Color Tattoo, nem olcsó annyira és nagyon fényes a színe, de én szeretem.
5/6 anonim válasza:
Én is pont a Lovelyt akartam írni:D Lovely Nude Make Up Kit néven találod meg a Rossmannban, 12 színű, és 1000 forint alatt megkapod.
6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Angliaban elek, ebay-rol rendelek es ahogy utananeztem az ajanlatotoknak, a Makeup Revolution Salvation Eyeshadow Palette mellett dontottem. :)
2015. jan. 8. 22:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!