Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ez baj? Normális 13 évesen?

Ez baj? Normális 13 évesen?

Figyelt kérdés
Mostanában szeretm a sminket. Gyűjtöm, veszek és minden családtagomtól azt kértem karácsonyra. Viszont még nem használtam! Az normális hogyha csak tetszik, és nézegetni akarom?

2015. jan. 5. 00:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szia!Szerintem egyáltalán nem baj :) nekem is sok sminkcuccom van, körömlakkom meg még több, de csak nagy ritkán használom õket, mert egyrészt lusta vagyok, másrészt pl.a szemceruzát még egyáltalán nem tartom koromhoz illõ viseletnek, majd középiskolában.Így csak megvettem a nyáron, hogy kipróbáljam, azóta néha gyakorlok.

Egyébként én imádom a sminkeket rendezgetni, pakolni és úgy jó rájuk nézni is.De biztosíthatlak, hogy normális vagyok :D

Üdv:14/L (lassan 15 :p)

Ami meg a lefekvés-témát illeti, hagyjátok már szerencsétlent!Igen, valóban gyerekek, kislányok, kiskamaszok stb.-k vagyunk, de az nem jutott eszetekbe, hogy nem biztos, hogy vagánykodás miatt van fent?Nekem pl. komoly alvásproblémáim vannak, amióta az eszemet tudom, így sokszor nem is alszom éjjel egyáltalán.Alapjáraton az tényleg szánalmas, ha egy gyerek csak vagánykodásból, menõzésbõl lóg a a neten éjjel, de gond is lehet az oka!És ugyebár szilveszterkor majdnem mindenki jó sokáig fent volt (nem muszáj ehhez buliba menni, a legtöbb helyen otthon is így van, egy 13 éves meg azért hadd várhassa már meg a Himnuszt, nem hiszem, hogy ettõl fog elzülleni), és lehet, hogy neki nem ment olyan simán a visszaállás.

2015. febr. 11. 20:56
 12/12 anonim ***** válasza:
13 evesen mar fiatal tinik had szokjak meg az elet rendjet.. Majd ha a szuleinek nem tetszik ok szolnak erte nem a gyakori kommentelok problemaja. 13 evesen en is gyujtogettem aminek szep szine volt ami csillogott mindet akartam, de nem tudtam hogyan kell hasznalni ezert nem hasznaltam. Csak kb 14 evesen ballagasomon es kb 15 eves koromtol kezdtem el ismerkedni mit hogyan kenjek. Alapozot pl ritkan hasznaltam, pedig az is egy smink alapja de nem akartam terhelni vele a borom mert en izzados vagyok es a legkisebb lampafenyben mar nekem folyt na de ez mas tema. Ma mar nem sminkelem magam, nincs ra szuksegem. De ugy gondolom h ez a tiniseggel jar. El kezdtel erdeklodni az ilyen dolgok irant ezzel nincs semmi problema csak ne veszitsd el a fejed. " a kevesebb neha tobb !"
2015. febr. 21. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!