Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Rajtam miért nem dob semmit a...

Rajtam miért nem dob semmit a smink sem?

Figyelt kérdés
Rengeteg ronda lányt láttam akit a smink megszépített, de rajtam nem segít semmit. :/Egyszerűen nevetségesen nézek ki, ha ki vagyok sminkelve akármilyen stílust próbáltam eddig csak rontott a helyzeten és még rondább lettem. Kozmetikus is sminkelt már, szintén eredménytelenül. Létezik, hogy én vagyok a legrondább lány a földön?

2015. jan. 4. 19:39
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nem én nem látom meg, hanem tényleg nem látszik semmi változás. Önbizalmam hogy lehetne már, ha ennyire ronda vagyok?
2015. jan. 4. 20:49
 12/13 anonim ***** válasza:
39%

Ha egy smink jó, akkor igenis RENGETEGET DOB, illetve kiemeli a szépséget!

Elég jó sminkes vagyok, ha priviben küldenél képet magadról, esetleg a kozmetikus által készített sminkről akkor tudnék segíteni ha gondolod hogy szerintem mi állna jól, adnék pár tippet.

Sajnos a profi nem mindig profi! Nagy márkás cégeknél pedig ezek a sminkelések, kozmetikus "profi" sminkes által néha nagyon nagyon nem azok aminek látszanak. Számtalan sminkes csajszi írt már erről, hogy beült pl egy nagy márka sminkelős részlegére, esti randi sminkre, és a végeredmény pocsék lett, illetve én is kerültem már ilyen helyzetbe.

Tehát amik lehetnek:

-Nem tudsz sminkelni

-A kozmetikus nem volt profi, vagy nem jól találta el a Neked való sminket

-Önbizalomhiány, önértékelési gond( ettől függetlenül meg lehet találni azt a sminket ami Neked is jól áll, és látni is fogod magadon)

Mondom, szívesen segítek privátban, ha gondolod írj üzenetet!

2015. jan. 4. 22:49
 13/13 A kérdező kommentje:
Ha gépnél leszek küldök.
2015. jan. 6. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!