Rajtam miért nem dob semmit a smink sem?
Figyelt kérdés
Rengeteg ronda lányt láttam akit a smink megszépített, de rajtam nem segít semmit. :/Egyszerűen nevetségesen nézek ki, ha ki vagyok sminkelve akármilyen stílust próbáltam eddig csak rontott a helyzeten és még rondább lettem. Kozmetikus is sminkelt már, szintén eredménytelenül. Létezik, hogy én vagyok a legrondább lány a földön?2015. jan. 4. 19:39
2/13 A kérdező kommentje:
Akkor mégis mi a probléma?
2015. jan. 4. 19:50
3/13 anonim válasza:
én ezt ennyiből képtelen vagyok megmondani
4/13 anonim válasza:
Szerintem nem tudsz sminkelni :) vagy pocsék márkát használsz.
5/13 A kérdező kommentje:
De a kozmetikus tud... És mint írtam akkor se lettem szebb pedig profi sminket hozott össze.
2015. jan. 4. 20:00
6/13 anonim válasza:
és ő találta ki,vagy te mondtad milyen legyen?
7/13 A kérdező kommentje:
Ő találta ki mivel ő jobban látja mi illik hozzám és mi nem. A barátnőmet is ő sminkelte és ő gyönyörű lett. Mondjuk ő alapból szép.
2015. jan. 4. 20:06
8/13 anonim válasza:
ha mutatsz képet talán könnyeben tudok véleményt mondani
9/13 anonim válasza:
biztos, hogy dob rajtad, csak te nem akarod látni.
10/13 anonim válasza:
Akkor csupán az önbizalmaddal van probléma más nem jut eszembe ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!