Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok, nektek ki a kedvenc...

Lányok, nektek ki a kedvenc magyar youtubegurusotok és miért?

Figyelt kérdés
2015. jan. 3. 17:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szirmai Gergely, mert a filmkritika és a szórakoztatás mellet igyekszik némi értelmet is átadni, illetve gondolatokat felvetni, és nem megmondja a tutit, hanem vitaindítóként veti fel a dolgokat...elfogadja mások véleményét és másokat is erre ösztönöz...szerintem remek videós, és pozitív személyiség...
2015. jan. 4. 18:24
 12/15 anonim ***** válasza:
Móni szepsegvilaga,Ehssty smink,Breakfast at fruh,Hajnalka Herczeg,Csipkelány,Andicreative13,Emci beauty,The very style blog,Sipka Barbi es kb ennyi 15l
2015. jan. 4. 18:54
 13/15 A kérdező kommentje:
Szirmait én is imádom. Meg Dancsót is.:D
2015. jan. 5. 18:30
 14/15 anonim ***** válasza:

Móni szépségvilága- ezzel az a baj, hogy a kiscsaj olyan szexista videókat csinál néha, és fel sem fogja, hogy tulajdonképpen magának is árt azzal, ha a női nemet egy csapat hisztis p*csának állítja be...Az ellenvéleményeket rosszul tűri, jól megy neki a kommnet törlés, ha veszít egy vitában, ráadásul végtelenül gyerekes...ez csak ne tanítson sminkelni senkit...

Brakfastatfruh - talán a legértelmesebb a magyar youtubeon abból amit láttam belőle, sajnos a magyar youtuberek néha nagoyn kínosan viselkednek....

2015. jan. 7. 01:10
 15/15 anonim ***** válasza:

Dancsót régen szerettem, de mióta felvette ezt a szexbirkás irány, nagyon lement a színvonala. Valahogy kimerült a dolog, már csak a marháskodás marad szakszerűenbe de a legutóbbi videói már csak motázsok voltak amiket régii videóiból kukázott össze, meg gúnyolódás a gyakorikérdéseken, vagy éppen az, hogy hogyan válaszol pontosabban inkább gúnyolja ki a kommentelőket akik elírtak valamit...Dancsót rohadtul sajnálom, amikor még csak szimplán magyar filmeket elemzett és poénkodott el, szuper volt....

de most ez a vlog paródia, amit jelezném egy igazi vloggerről mintázott, szintén elég szemét ügy...Egy darabig még néztem a műsorát, bár emberileg nem tartottam nagyra, d emár nem is nézem....néha rápillantok hátha tett kis valami jót...de nem :( mostanában semmi

2015. jan. 7. 01:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!