Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok, nektek ki a kedvenc...

Lányok, nektek ki a kedvenc magyar youtubegurusotok és miért?

Figyelt kérdés
2015. jan. 3. 17:31
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
*gurutok
2015. jan. 3. 17:31
 2/15 anonim ***** válasza:
73%

Eszti az EhsstySmink csatornáról,imádom a humorát és gyönyörűen sminkel!

Aztán breakfastatfruh,emci beauty és follow anna

2015. jan. 3. 17:36
 3/15 anonim ***** válasza:
83%
Follow anna ! mindig nagyon jo videokat tesz fel es nem csak ilyen semmirol szolo videok.. aztan meg vaaan par pl: Szicso petra,Lilluzio,moni szepsegvilaga es meg sokan vannak :) fiuk kozul meg Nasz dani , Adykaa ,dancso ..
2015. jan. 3. 17:47
 4/15 anonim ***** válasza:
Hát régen Gabifrizurái,de amint iskola van,rögtön eltűnik hónapokra,de nyáron egész jó videókat csinál.Aki kedvenc az Follow Anna,de ő kicsit beképzeltnek tűnik,és az abszolút kedvenc az Breakfast at Fruh.
2015. jan. 3. 17:50
 5/15 anonim ***** válasza:
Followanna!! Imádom mert lépésről lépésre mindent bemutat mikor kezdő voltam a videói alapján készítettem az első sminkeimet :) régebben néztem moni szépségvilágat de nekem ő túl sokat locsog és kicsit beképzeltnek is tűnik de Anba örök fav <3
2015. jan. 3. 18:03
 6/15 A kérdező kommentje:
A korotokat is odaírjátok? :)
2015. jan. 3. 18:23
 7/15 anonim ***** válasza:

breakfast at fruh, gabifrizurái (csak mostanában eltünt), follow anna és a moniszépségvilága sem rossz :)

17L

2015. jan. 3. 19:04
 8/15 anonim ***** válasza:
szilvaleszilvuple :) gyönyörű sminkjei vannak imádom
2015. jan. 3. 21:34
 9/15 anonim ***** válasza:
Utálom a magyar "beauty bloggerek"-et followannától kiráz a hideg semmi humora (bocs aki szereti) Ink fiúkat nézek Videómánia,Goodlike stb.De ha lányokat kéne mondanom akkor külföldieket jobban szeretem pl:Bethany Mota,Zoella stb :)
2015. jan. 3. 22:38
 10/15 A kérdező kommentje:

Esztit én is nagyon szeretem, benne az idegesít kicsit, hogy facebookon mindig ígérgeti, hogy felvette ezt a videót, holnap felkerül az, és mégsem történik soha semmi. Nem zavarna, hogy ritkán tölt fel videót (nyilván, csak akkor ne ígérgessen.

Follow Annát én sem szeretem, nagyon mesterkéltnek tűnik, erőltettetnek érzem..:S

Móninak az őszinteségét nagyon tisztelem.

Az én kedvencem Fruzsi, hihetetlen igényes videói vannak. De szeretem Hajnit is, róla hasonlót tudok csak mondani. Ezenkívül Szilva az aki nagyon tehetséges szerintem, őt is szeretem.:)

2015. jan. 3. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!