12-13 évesnek szempillaspirál?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok arról, ha egy 12-13 éves lány CSAK egy KICSI szempillaspirált használ? Nem másnak akar tetszeni, hanem magának. Amúgy nem öltözködik kihívóan, meg ilyesmi2015. jan. 2. 22:43
11/16 A kérdező kommentje:
Na ennyit erről, anyukám engedi :/
Azért mindenkinek thx.
2015. jan. 5. 16:49
12/16 anonim válasza:
Azért sminkelik magukat a lányok,hogy a fiúknak tetszenek -.- Most komolyan ,mi az ,hogy magadnak akarsz tetszeni??Bitch please.Ha van egy kis agyad akkor elfogadod magad smink nélkül.Ha sminkben vagy,akkor úgyis tudod magadról ,hogy nem így nézel ki valójában.Szóval ha ,,magadnak akarsz tetszeni" akkor inkább hívd el magad vacsorára,vagy beszélgess vele.Sajna gyereketek nem lehet,de sebaj.
13/16 A kérdező kommentje:
Azert magamnak mert nekem nagyon rovidek a szempillaim (bezzeg az egykk fiunak, vannak vagy 9000 km-esek...) es ez zavar. Azt szeretnem hogy ha belenezek a tukorbe legalabb a szemem szep legyen. Ennyi "termeszetellenesseg" szerintem igazan nem az a kategoria amit te mondasz, de ok...
2015. jan. 5. 21:12
14/16 smile_like_a_minion válasza:
Én szerintem egy kicsit lehet. Amúgy MINEK FOKOZZÁTOK LE AZT A VÁLASZÍRÓT, AKINEK NEM UGYAN AZ A VÉLEMÉNYE?! :-)
15/16 anonim válasza:
Szia!
Szerintem ezzel nincs semmi baj,természetes,hogy 12 éves korban elkezdenek a lányok érdeklődni a smink iránt.Persze itt most nem arról beszélek,hogy szükséges nagy pandaszemekkel iskolába menni,de egy kis szempillaspirál nem a világ vége.Szerintem.
16/16 anonim válasza:
Nyugodtan! Nálunk volt valaki még asszem negyedikben aki 10 évesen magassarkúban járkált rohadt sok alapozóval a pofályán. Kb egy tonna smink volt mindig az arcán!!! És esküszöm nem viccelek! Nagyon durva! De egyébként vissza térve nyugodtan felrakhatsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!