Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 12-13 évesnek szempillaspirál?

12-13 évesnek szempillaspirál?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok arról, ha egy 12-13 éves lány CSAK egy KICSI szempillaspirált használ? Nem másnak akar tetszeni, hanem magának. Amúgy nem öltözködik kihívóan, meg ilyesmi

2015. jan. 2. 22:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem nem baj.Mondjuk elég lenne csak középiskolától kezdeni a sminkelést. De ha tényleg csak kicsit használ és nem egy kilót ken fel magára akkor nyugodtan használhatja :)
2015. jan. 2. 22:46
 2/16 anonim ***** válasza:
38%
12 evesen ne kenje sebki magat. Hatodikba kb azert meg nem kellene...
2015. jan. 2. 23:27
 3/16 anonim ***** válasza:
75%
Nem baj ha visz fel szempillapsirált csak ne felejtse el leszedni se, mert ha nem mosod le lefekvés előtt kihullanak a pilláid aztán nem lesz mivel pislogni.
2015. jan. 3. 01:36
 4/16 anonim ***** válasza:
Simán, de tényleg mosd le, amint hazaérsz.
2015. jan. 3. 01:59
 5/16 anonim ***** válasza:
nem nagy gond, én is akkor kezdem használni kb. De inkább egy lila színű spirált ajánlanék, mert z nem olyan feltűnő, inkább természetesnek tűnik. Az előző válaszokkal egyetértek, Ne felejtsd el lemosni. Elég nevetséges mikor másnap úgy megy e valaki suliba, mint egy panda.
2015. jan. 3. 10:18
 6/16 anonim válasza:
31%
szerintem nem baj nincs, ha egy kicsit érettebb vagy a korodbelieknél. Van aki még 15 évesen sem sminkel, mert nem tetszik neki. De ha neked tetszik, és a szüleid megengedik, akkor hajrá:) 13/L
2015. jan. 3. 12:07
 7/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :)

#2, szerintem egy ki szempillaspirál nem számít "kenésnek", de azért köszi a véleményedet :)

2015. jan. 3. 14:04
 8/16 anonim ***** válasza:
Szia.:) egyetértek az elozoekkel.illetve sztem nyugodtan hasznalhatsz spiralt, mindenképp mosd le!ajanlani tudom az alverde barna színű hosszíto spiráljat kb 1200 Ft.es sokaig eleg.:) lemosot pedig ha anyukadnak van akkor azt,ha nincs akkor a baleasat szinten ajánlom nagyon pénztárcabarat a kemeny 500fts árával .^^ vagy esetleg euro familiben is korulnezhetsz.:) sok sikert.majd írd meg mire jutottál .15l
2015. jan. 4. 17:48
 9/16 A kérdező kommentje:

Koszi:)

Meg majd be kell jelentenem anyunak h szeretnek, remelem megengedi

2015. jan. 4. 18:39
 10/16 anonim ***** válasza:
Ámbár szerintem várhatnál még ezzel mert nem tesz jót a szempilláknak és minél késöbb annál jobb(én gimi elsőben kezdtem el használni).De ha nagyon szeretnél akkor én a kicsit nagyobb sűrűbb kefés szempillaspirált ajánlanám mert az nem csomósodik össze meg nem ragadnak tőle úgy össze a pilláid.Én a Rimmel scandaleyes mascara-t használom de mivel sok van egyszerre a kefén ezért eltávolítoma felesleges festéket róla.
2015. jan. 4. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!