A férfiak hordanak karkötőt?
Figyelt kérdés
és milyet?2010. febr. 4. 16:04
1/5 anonim válasza:
hordhatnak igen. én lány vagyok, úgyhogy csak a saját ízlésemet tudom elmondani. nekem egy fiún az ezüst karkötő tetszik. mindegy h vékony-e vagy vastag.
azilyen bőr karkötők nagyon nem tetszenek.
gyöngyöt meg ugye ne hordjon egy pasi :D
2/5 anonim válasza:
sok fiunak lattam mar karkotot a kezen
de a legtobbnek ezust..
es szerintem az a legjobb:)
3/5 anonim válasza:
Hordhat, szerintem vagy bőrkarkötőt, vagy ezüstöt, vagy egyik ismerősömnek van ilyen fehérarany-arany karkötője, leírva hülyén hangzik, de klasszul néz ki. Nekem ezek tetszenek:) 18/L
4/5 anonim válasza:
Az ezüst és a bőr mellé szerintem jó még a kaucsuk is (az ilyen fekete gumi, de nem rugalmas inkább szilár,d biztos ismered).
Vannak külön férfi karkötők is, nyugodtan hordhatnak manapság a pasik is ilyesmit.
5/5 anonim válasza:
fonott/csomózott vékony bőrkarkötő simán... persze ha jól néz ki azaz jól áll a fiún, ha nem illik a stílusához akkor nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!