Miért hordanak a nők magassarkút? Az miért jó? És a férfiak akkor miért nem?
Figyelt kérdés
2009. okt. 20. 16:37
2/13 anonim válasza:
A tv-ben láttam,hogy a tudósok szerint így a nők testtartása olyan lesz,mint az állatvilágban a nőstényé,ha párosodásra hajlandó!!!
3/13 anonim válasza:
És például akkormár miért nem sminkelnek?? ha minket megszépít akkor nekik miért nem jó? Férfias smink :DXD
4/13 A kérdező kommentje:
Akár.
Ez is egy jó kérdés :)
2009. okt. 20. 16:55
6/13 anonim válasza:
Mert a magassarkúban a nő magasabb, légiesebb; a láb sokkal formásabbnak tűnik tőle. Amúgy kényelmetlen, és kalapácslábujjat csinál:D
Egyébként eredetileg férfi holmi volt, most már biztos furcsán néznének egy magassarkús pasiraXD
7/13 anonim válasza:
Régen egyébként az előkelő URAK hordtak magas sarkú cipőket, csak aztán változott a divat. :)
8/13 A kérdező kommentje:
Az tény, hogy magasabb lesz tőle egy nő.
De ha valaki eleve 180-190 cm, akkor minek?
2009. okt. 20. 16:58
9/13 anonim válasza:
mert megszépíti az alakot. ha magassarkú van rajtad, olyan testtartásra ösztönöz, hogy egyenesítsd ki a hátad, kicsit kitolja a feneked. formásítja a vádlit is, szóval előnyösebb benn mindnekinek az alakja. ezt a legtöbb nő tudja is, és így magabiztosabb magassarkúban, mint nélküle. ilyen egyszerű:) ja, és egyszerűen szépek:)
10/13 anonim válasza:
A nagyon magas sarok árt a lábnak, de viszont ajánlott egy pár centis sarok, így el lehet kerülni a lúdtalpat.
Mondjuk én télen- nyáron folyamatosan 10 centis sarkakon tipegek. Tudom h nem tesz jót a lábamnak, de nekem ez tetszik.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!