Világos bőrhöz milyen szinű körömlakk illik?
Nagyon világos, sápadtas bőröm van. Eddig csak halvány rózsaszínnel, átlátszóval, és franciamanikűrrel volt kifestve. Franciamanikűrt macerás megcsinálnom, a rózsaszint pedig unom már.
Van sötétkék, piros fekete, zöld stb. körömlakkom is, de ezekkel ha kifestem, túl vad. Milyen szineket használjak?
szerintem jó lenne hozzá a fekete, nekem is világos a bőröm és azzal festem és jól néz ki:D
bár nem tudom, neked mennyire világos a bőröd, de az enyémhez megy a szín
feldobja XD bocs, elírtam :)
És még1 ötlet, vegyél ezüst körömlakkot, és csináld meg úgy, mintha francia manikűr lenne, csak a fehér rész itt ezüst vagy arany legyen, nagyon jól mutat :)
gyöngyházfény, pink, rózsaszín többféle árnyalata:)
amúgy a piros szerintem nagyon jól néz ki fehér bőrön...persze kicsit vad, de nekem tetszik:)gondolj bele, pl. fehér bőrűek vörös rúzzsal is milyen jól néznek ki:) persze attól függ mennyire vagy ilyen téren bevállalós, csak olyat használj, amiben jól érzed magad:)
vagy ha unod a rózsaszínt, akkor díszítsd kis virágokkal, kaphatóak drogériákban ilyen körömdíszítős kellékek, csak rá kell ragasztani a körömre:)van mindenféle minta:)
ezek a rózsaszínű, de pl. a fehér körömlakkal is jól néznek ki:)
remélem segítettem:)
Figyi, játsz a színekkel, én is nagyon fehér vagyok.
Mondok példát:
fekete naci + fehér felső fekete körömlakk
ha piros felső, piros körömlakk
Mindig valamelyik darabhoz passzoljon a körmöd az a lényeg.
nekem is nagyon fehér a bőrőm.
pirosra amikor kifestem aztmondják nagyon jól áll, pláne ha fekete ruha van rajtam:)szerintem próbáld ki.
ja és még van egy szép fűzöld körömlakkom azis szerintem illik a bőrőmhöz, bár egy kicsit feltűnő:):)de én szeretem.
arra vigyázz ha erősebb szineket használsz, szépen, pontosan vidd fel a lakkot.
értem, köszi mindenkinek, de az ilyen feltünő, vadabb szineket nem nagyon merem bevállalni:D nem az én stílusom:$:)
itt egy kép a kezemről, ilyen fehér a bőröm [kicsit most le van kopva a lakk, nem volt időm újrafesteni:$] :
17:10 es vagyok
ez neked fehér?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!