Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen körömlakk áll jól...

Milyen körömlakk áll jól nagyon világos bőrhöz és se nem szőke, se nem barna (vagyis olyan hippis színű szőkésbarna) hajhoz?

Figyelt kérdés

Nem tudom eldönteni, milyen színű körömlakk áll jól nekem, mivel nem szoktam meg, hogy van rajtam körömlakk, így furcsa nekem mindegyik.

Rocker vagyok, de nem mindig teljesen feketébe öltözködöm. Néha Avril-esen teszek bele kicsi rózsaszínt is, sokszor rap-esen, hip-hop-osan öltözöm fel, néha meg hippisen vagy indiai stílusban.

Csak azt tudom, hogy amik a rendes szőkéknek jól állnak, azok nekem nem, mert sajnos nem klasszikus szőke a hajam. Amik meg a rendes barna hajú lányoknak jól állnak, azok nekem nem, mivel annál azért jóval világosabb a hajszínem.

Ilyen: [link]

(Azt nem tudom, hogy miért látszik úgy a képen, mintha a hajam egyik része barna lenne, a másik szőke, szerintem csak a megvilágítás miatt, mert alapból nem néz ki két színűnek.)

Szerintetek mi állna jól? Ha tudtok, légyszi linkeljetek képet is. Köszi!

2010. aug. 14. 00:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Sztem a körömlakkot nem a hajszínhez kell igazítani, hanem az öltözködéshez.

A rockeres stílushoz jó a fekete, ezüst, bordó, szürke körömlakk, de pesze a ruháid színével harmonizáljon.

Ha teljesen feketében vagy, akkor lehet ilyen extrém neonszínt is, pl pinket, vagy citromsárgát, de csak ha bevállalós típus vagy.

Esetleg fehéret, az nagyon különlegesen áll sztem és egy kis finomságot visz a megjelenésedbe, de közben vagány is (sztem a fehér az egyik legextrémebb körömlakk szín amúgy).

Ha még bevállalósabb vagy, akkor lehet esetleg állatmintás körömmatricával is próbálkozni, az ilyen kicsit vadmacska típusú rockerlányon még azt is el tudom képzelni, de te sztem nem olyan vagy :)

Amúgy meg azt a damilnyakláncot felejtsd el, nagyon csúnya, rövidíti és vastagítja a nyakat optikailag és semmilyen stílushoz nem áll jól. De persze a te döntésed, de sztem igénytelen...

2010. aug. 14. 00:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem sötétbarna lakk jó lenne,mondjuk ez kézformmától is függ.De a bőröd színéhez jó lenne.
2010. aug. 14. 09:00
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Jöhetnek még azért!

Feketét, sötétlilát, bordót, pirosat szoktam, de annyira furán érzem magam vele (kivéve a feketével, bordóval), mert nem tudom, hogy azért fura nekem, mert nem szoktam gyakran körömlakkozni, vagy azért, mert nem áll jól.

Am. a damil nyaklánc már régi. Csak ebből a fényképből tudtam jól kivágni a képet. Egyébként nekem ponthogy jól állt. És mást is láttam már, akinek nagyon jól állt. De mostanában tényleg nem szoktam felvenni már egy jó ideje.

Azért írtam bőrszínt és hajszínt, mert mondjuk egy világos bőrű sötét hajú vagy épp szőke vagy épp vörös hajú lánynak teljesen más színek állnak jól, mint egy ilyen beazonosíthatatlan jelentéktelen színű hajhoz. De ha tévedtem, hát tévedtem.

Egyébként vadmacskás (mondjuk inkább vad, mint macskás :D) is szoktam lenni, de az nem a hajszínen múlik. Lehet, jobban tükrözné, ha fekete hajam lenne, dehát nem bírja a festést, ez van. :D

2010. aug. 14. 20:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Mindenképp inkább a ruháidhoz (és a bőrszínedhez) válassz lakkot, mint a hajszínedhez. De ha nagyon szeretnél a hajadhoz, akkor sztem jól állna hozzá egy krémesebb-barnásabb rézszín (Avon-katalógusban láttam régebben egy nagyon jót), arany beütésű világosbarna (bár kb. akármilyen melegbarna), sötét melegzöld, bordó vagy terrakotta pl.
2010. aug. 15. 15:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi az 5leteket! :)
2010. aug. 15. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!