Ha fehér szemceruzával alul (a "nyálkás" részen) kihúzom a szemem, tényleg nagyítja majd a szemem?
Próbáld ki és meglátod.
Nem megy bele a szemembe, és elég tartós is
sztem nemigazán nagyítja. a feket nagyítja, de nem a nyálkás részen, hanem alatta, és nem teljesen, csak félig kihúzva és aztis elmaszatolva.
a fehér kb észrevehetetlen lesz. azt a belső szemzugba szokták tenni, de önmagában nem néz ki jól.
Ha nagyítani akarod, akkor vagy CSAK felülre fekete, vagy CSAK alulra fekete. Az alsó vonalat csak a szemed kb 3/4-éig szabad kívülről befelé haladva, ha pedig felül, akkor általában kijjebb húzzák, cicásra. Keretezni nem szabad, az kicsinyíti.
Ha szemhéjpúdert is használsz, akkor abból világosabbat kell tenni a felső szemzugba.
Ha a nyálkás részt fehérrel húzod ki, tényleg nagyítja. Én mindig úgy szoktam. Olyan másfél-2 órát kibír.
én kipróbáltam, tényleg nagyítja, de sokkal szebb a fekete.
ha pici a szemed fesd ki a szemhéjad barnára, vagy feketére, úgy optikailag nagyobbítja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!