Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyire fáj a szemhéjtetoválá...

Mennyire fáj a szemhéjtetoválás? Nem a tartós smink, hanem rendes tetoválás. Mennyire és mivel lehet elérzésteleníteni?

Figyelt kérdés
2010. febr. 4. 10:56
 1/9 anonim ***** válasza:
51%

Tartós smink = sminktetoválás?

Ha igen akkor pont úgy fáj mint a "rendes" tetoválás

2010. febr. 4. 11:01
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
A sminktetoválás nem annyira fájdalmas,mint a sima tetkó,nem is marad meg örökre,érzéstelenítés....hahaha
2010. febr. 4. 11:10
 3/9 anonim ***** válasza:
68%

NAGYON fáj :) Nekem kétszer húzták át, azt hittem, a második kevésbé fog fájni, de nem... Egyébként ki lehet bírni, nekem a kozmetikus csaj folyamatosan dumált, hogy elterelje a figyelmemet a fájdalomról. És előtte bekeni valami érzéstelenítővel.

Utána pár napig Bepanthen krémmel kell kenni, mert be lesz dagadva a szemed. De akkor már nem fáj.

Kiartás, megéri !:))

2010. febr. 4. 11:12
 4/9 anonim ***** válasza:
71%

Miért fájna kevésbé?!

Ráadásul egy szaros kis szemkontur 1,5-2 óra. Rendes tetoválásnál két ekkorka vonal max 20 perc

2010. febr. 4. 11:41
 5/9 A kérdező kommentje:
Naem jól értettetek meg. Nekem nincs sehol "rendes" tetkóm, így nem tudom, mennyire fáj. De tartós smink van rajtam, amit kozmetikus csinált. Már félig lekopott, és nagyon fájt. Ezért úgy gondolom, hogy jobb csak egyszer szenvedni vele és inkább "rendes" tetoválással csináltatom meg, ami nem csak 5-6 évig tart. Az érdekelt volna, hogy a Rendes tetoválás jobban fáj-e, mint az 5-6 évig tartó tartós sminknek nevezett dolog....
2010. febr. 4. 16:15
 6/9 A kérdező kommentje:
Tényleg a rendes tetoválással csak 20 perc?
2010. febr. 4. 16:16
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

A rendes tetoválás pont úgy fáj mint a kozmetikai.

Két kis csíkkal egy tetoválóművész 100% hogy nem szarozik 1,5-2 órát.

2010. febr. 8. 10:50
 8/9 anonim válasza:
Nekem csak az utsó 5percben fájt mikor 4edszerre ment át rajta alul.Felül nem egyáltalán nem fáj. 17/L
2010. ápr. 1. 12:10
 9/9 anonim válasza:
Nagyon fáj! Bedagadt és belázasodtam tőle, befájdult a fejem és tuti hogy többet soha!
2013. júl. 17. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!