Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan szurjam at a fulem?

Hogyan szurjam at a fulem?

Figyelt kérdés
Kaptam egy gyonyoru fulbevalot, szilveszterre be szeretnem tenni, de nagyon regota nem volt semmi a fulemben, latszik hogy van rajta lyuk, de mikor bele akartam tenni, talan 1mm ment be elol, hatul meg nem jott ki. Faj amikor probalom betenni, de gyonyoru, es nem akarom nezegetni..
2014. dec. 29. 10:18
 1/4 anonim válasza:
84%
Így már én is jártam. Hírtelen szúrd át vele,erősen, Csak egy pillanatig fáj.
2014. dec. 29. 10:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ma pont munkanap van, holnap es holnaputan is az lesz. Elmesz a legkozelebbi tetkostudioba es kiszuratod normalisan, steril tuvel. Minden mas hazi probalkoza scsunya fertozeshez vezethet, nemhogy Szilveszterre, de Husvetra se gyogyul be.
2014. dec. 29. 10:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem tavaly nyár óta nem volt a fülében fülbevaló, így nem nőtt be a luk, nagyon picit kellett csak "erőltetni". De még így is megsínylette a fülem. Bedagadt, fàjt napokig. Szóval arra készülj, hogy ha Te otthon elvégzed a műveletet, be fog gyulladni a füled, fàjni, lüktetni fog, ès mehetsz vörös füllel bulizni. Csatlakozom az előttem szólóhoz, egy tetkós vagy èkszerész elintézi neked. Persze így is érzékeny lesz utána, de az normális.
2014. dec. 29. 10:38
 4/4 A kérdező kommentje:

Szerintem holnap elmegyek valahova mert most is probaltam, es sehogy se sikerul, elegge faj.

Ekszeresz mennyiert csinalna meg?

2014. dec. 29. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!