Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fület tágítok. Tényleg igy...

Fület tágítok. Tényleg igy fog kinézni ha kiveszem majd belőle a tágítót? :/

Figyelt kérdés
[link]

2014. dec. 28. 13:24
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

koszi utolso a valaszt :)

Nekem is nagyobb cimpam van. h erted h volt? mar nincsenek meg? ha igen mutatnal kepet roluk? :) ha nem akarod kivenni, nekem tagesszel is jo lenne :)

2014. dec. 28. 21:33
 12/22 anonim ***** válasza:

[link]

néhány kép tágító nélkül

2014. dec. 28. 23:09
 13/22 A kérdező kommentje:
ez mind borzalmasan fest :/
2014. dec. 29. 00:13
 14/22 anonim ***** válasza:
54%
Pedig ez ilyen. Ha nem akarsz ilyen fület, akkor nem kell tágítani. Vagy max picire, mint egy ceruza.
2014. dec. 29. 08:22
 15/22 A kérdező kommentje:

tenyleg a ceruza vastagsag lenne a maximum? :(

te mennyire vagy jartas a tagitasban?

2014. dec. 29. 12:33
 16/22 anonim ***** válasza:
Tervben volt a dolog, alaposan utánajártam, de végül nem kezdtem bele. Nem akarok egész életemben bánkódni miatta. Nincs garancia, hogy teljesen összehúzódik, meg addig is hónapokig ronda...nekem nem érte meg a kockázat.
2014. dec. 29. 14:56
 17/22 anonim ***** válasza:
18%

Kérdező: #1 voltam.

Igen, elítélem a fültágítást, ahogy az egész világ normális értékeket képviselő része is, az afrikai bennszülöttek kivételével. De attól még teljes mértékben igaz, amit írtam...ha ész nélkül csinálod, később nem csak azért fogod bánni, mert rájöttél, hogy hülye voltál, hanem azért is, mert munkahelyed se lesz.

2014. dec. 29. 17:09
 18/22 anonim ***** válasza:
#10-es vagyok, igen kivettem őket. Tetszettek de sok macerával jártak, és már semmit nem hordok a fulemben így kényelmesebb. Képet sajnos nem tudok küldeni:( de ha előre ettől félsz milyen lesz ha kiveszed, neki se kezdj semekkorának (nem rosszindulatból írom csak megkíméled magad sok problémától)
2014. dec. 29. 22:11
 19/22 A kérdező kommentje:
Na az lett a vege, h kihasznaltam a tollbetet meretu lyukat es beletettem egy tuskes szemoldok pc-t a cimpamba. Tagitani inkabb nem szeretnem :) koszonom a valaszokat.
2014. dec. 31. 21:11
 20/22 anonim ***** válasza:

Ha véglegesen kiveszed a tágítót akkor nem fog ilyen maradni, mivel bármikor összevarrathatod, és 12-18mm-ig (fülfüggő) magától is összehúzódik.

Aki elítéli, hát elítéli, de az, hogy milyen minőségben nyilatkozik róla már őt minősíti...

Nekem 45mm-es tágítóim vannak, az egyiknek volt egy kis balesete és 12mm-re visszahúzódott, most azon dolgozom, hogy újra egyformák legyenek.

Ha te is tágítani szeretnéd ne másik véleményére alapozz, hanem arra, hogy te mennyire szeretnéd, és bemered-e vállalni, elvégre te sem mondod meg másoknak, hogy mit csináljanak.

2015. febr. 18. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!