Fület tágítok. Tényleg igy fog kinézni ha kiveszem majd belőle a tágítót? :/
koszi utolso a valaszt :)
Nekem is nagyobb cimpam van. h erted h volt? mar nincsenek meg? ha igen mutatnal kepet roluk? :) ha nem akarod kivenni, nekem tagesszel is jo lenne :)
néhány kép tágító nélkül
tenyleg a ceruza vastagsag lenne a maximum? :(
te mennyire vagy jartas a tagitasban?
Kérdező: #1 voltam.
Igen, elítélem a fültágítást, ahogy az egész világ normális értékeket képviselő része is, az afrikai bennszülöttek kivételével. De attól még teljes mértékben igaz, amit írtam...ha ész nélkül csinálod, később nem csak azért fogod bánni, mert rájöttél, hogy hülye voltál, hanem azért is, mert munkahelyed se lesz.
Ha véglegesen kiveszed a tágítót akkor nem fog ilyen maradni, mivel bármikor összevarrathatod, és 12-18mm-ig (fülfüggő) magától is összehúzódik.
Aki elítéli, hát elítéli, de az, hogy milyen minőségben nyilatkozik róla már őt minősíti...
Nekem 45mm-es tágítóim vannak, az egyiknek volt egy kis balesete és 12mm-re visszahúzódott, most azon dolgozom, hogy újra egyformák legyenek.
Ha te is tágítani szeretnéd ne másik véleményére alapozz, hanem arra, hogy te mennyire szeretnéd, és bemered-e vállalni, elvégre te sem mondod meg másoknak, hogy mit csináljanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!