Ajapiercingwt hol szúrattátok, és hogyan magyaráztátok el, hogy PONTOSAN hova szeretnétek?
Messze vagyok én még attól hogy megengedjék (15 vagyok, én saját magamnak két évvel ezelőtt ígértem be, hogyha 16 éves koromig akarok még rákérdezek) de azért először is tisztáznám magamban hogy kell-e nekem ilyen.
Snakebite-ot szeretnék golyózáras karikával, de zavar a tudat hogy mivan ha túlságosan távolra szúrják egymástól a kettőt; vagy túlságosan ajak alá, és például ilyenre sikerül: [link]
Egy ilyen helyett: [link]
Azért mégiscsak arcon van, eléggé esztétikaromboló lehet ha elrontják. Ki hol csináltatta? (Pest) Illetve ha valaha muszáj kivenni, van akinek alapozóval is szembetűnően zavaró hege van ha kiveszi?
Fogsz egy filcet, bejelölöd magadon a piercingesnél, hogy hova szeretnéd a lyukat és oda szúrja majd.
Nekem mondjuk jobban tetszik az ami az első linken van...
Nekem is volt, csak szétszedte 1 év alatt a fogaimat így kivettem inkább. Nem heg marad hanem lyuk. Csak belül forr össze, kívül nem, csak összébb húzódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!