Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ajapiercingwt hol szúrattátok,...

Ajapiercingwt hol szúrattátok, és hogyan magyaráztátok el, hogy PONTOSAN hova szeretnétek?

Figyelt kérdés

Messze vagyok én még attól hogy megengedjék (15 vagyok, én saját magamnak két évvel ezelőtt ígértem be, hogyha 16 éves koromig akarok még rákérdezek) de azért először is tisztáznám magamban hogy kell-e nekem ilyen.

Snakebite-ot szeretnék golyózáras karikával, de zavar a tudat hogy mivan ha túlságosan távolra szúrják egymástól a kettőt; vagy túlságosan ajak alá, és például ilyenre sikerül: [link]

Egy ilyen helyett: [link]

Azért mégiscsak arcon van, eléggé esztétikaromboló lehet ha elrontják. Ki hol csináltatta? (Pest) Illetve ha valaha muszáj kivenni, van akinek alapozóval is szembetűnően zavaró hege van ha kiveszi?

#piercing #tetszés #ha kiveszem #rosszul szúrják #ha nemtetszik
2014. aug. 29. 01:14
 1/6 A kérdező kommentje:
(Illetve esetleg volt valakinél olyan hogy ilyen módon csúnyán szúrták, vagy végül utólag jött rá hogy szimplán nem áll jól neki?)
2014. aug. 29. 01:15
 2/6 anonim ***** válasza:

Fogsz egy filcet, bejelölöd magadon a piercingesnél, hogy hova szeretnéd a lyukat és oda szúrja majd.

Nekem mondjuk jobban tetszik az ami az első linken van...

Nekem is volt, csak szétszedte 1 év alatt a fogaimat így kivettem inkább. Nem heg marad hanem lyuk. Csak belül forr össze, kívül nem, csak összébb húzódik.

2014. aug. 29. 01:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Ahol én voltam, ott a piercer felrajzolja neked, Te meg megmondod, h oké-e ott a lyuk, vagy szúrja kicsit feljebb, balra stb.
2014. aug. 29. 01:41
 4/6 A kérdező kommentje:
Még azon is gondolkoztam esetleg képpel megyek vagy lerajzolom de akkor még azt hiszi hülyének nézem... Szívem szerint rábíznám, mert aztán meg lehet én kérem mégis rossz helyre.
2014. aug. 29. 01:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem orrkarikám van és szúrás előtt odahelyezte az orromhoz és megnézhettem a tükörben, hogy jó helyen van-e, hogy oda szeretném-e, aztán ő megjelölte filccel a pontot. Én a Westendben csináltattam.
2014. aug. 29. 10:50
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek~
2014. aug. 29. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!