Sok és olcsó, vagy kevesebb és drágább smink?
Figyelt kérdés
Nektek mi a vásárlási szokásotok? Sokat vásároltok olcsóbb termékekből, vagy esetlegesen többet áldoztok egy felső kategóriás, márkás termékre?2014. dec. 25. 19:45
1/7 anonim válasza:
Ha megtehetném, tuti drágát vennék és kevesebbet.
Jelenleg anyagi okokból olcsó és kevés van. Szempillaspirál (Essence), korrektor (Catrice) és színezett ajakápoló (Yves Rocher) ennyiből áll a sminkkészletem.
21L
2/7 anonim válasza:
Is-is.Általában olyan dolgokat próbálok beszerezni drágább márkáktól amelyeknél fontos,hogy tartós legyen pl.alapozó,korrektor,arcpír....de van,hogy olcsóbb márkáktól tetszik meg valami.Vegyesen
3/7 anonim válasza:
Csak korrektort és spirált használok, azt is ritkán, mindkettőből van bevált olcsó termékem amit szeretek, fölösleges lenne drágább cuccokkal kísérleteznem.
4/7 anonim válasza:
Nekem vegyesen vannak sminkcuccaim a lovelytól a mac termékekig. Szerintem nem túl sok, de van aki szerint hatalmas mennyiség...pirosító és szemhéjfesték van több, alapozó, púder, korrektor, spirál csak az az egy, amit épp használok.
5/7 anonim válasza:
kinek mi az olcsó. az én szempillaspirálom pl 4000 forint, ami egy 1000 forintos essence-hez képest drága, de egy tízezres lancome-hoz képest meg olcsó.
6/7 anonim válasza:
Nekem az a szokásom hogy jó minőséget veszek, nem az árat nézem, se a márkát. Neten elég sok helyen utána lehet nézni vásárlás előtt hogy mit érdemes venni.
7/7 anonim válasza:
Minőség függő nálam, nem olcsó vagy drága. Egy drága cucc is lehet kritikán aluli, meg egy olcsó is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!