Hol kapható fehér szempillaspirál?
Figyelt kérdés
Fehér szempillaspirált keresek, de a klasszikus drogériákban csak olyan formában láttam eddig, ahol a fehér amolyan alapozó (erősítő, hosszabbító stb.) a sötétebb szín alatt. Úgy sejtem, ez nem is fehér lehet, hanem inkább színtelen (?).
Érdekelne tehát, kapható-e valahol (s milyen márkában) fehér szempillaspirál, ill., hogy ennek a "dupla típusú" szempillaspirálnak a fehér része, vajon valóban fehéríti-e a szempillát, azaz hordható-e nem alapozóként. Köszönöm!
2010. febr. 3. 14:16
2/4 anonim válasza:
vagy ha nincs más megoldás akkor rendelj egy ilyen 'kis maszek smink'boltostól (szalnem rossman stb.) vagy pedig netről ^^
3/4 anonim válasza:
a kétvégűnek a fehér része fehérre festi a pillákat, nem színtelen. Amúgy ilyen alapozó fehér "réteget" (amit tudsz fehér sspirálként is használni) Lehet külön is kapni, szóval hogy nincs a másik végén fekete. Ha jól emlékszem miss sporty árulja. Amúgy mire kell fehér szempillaspirál? :D
4/4 anonim válasza:
Én a lidlben vettem kétvégű szempilla spirált, na annak nem színtelen az alapozó oldala, hanem rendesen fehér. Néha zavar is, hogy látszik, máskor meg direkt deres szempillákat csinálok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!