Valaki készít vagy készített már magának otthon zselés körmöt?
A jobb kezemen úgy gondolom simán menni fog mivel már lassan egy éve itthon gel lakkozom a körmeim (mind két kezemen), viszont az építést is már szívesen megpróbálnám csak vannak némi kételyeim a legnagyobb pl. hogy vajon mind két kezemen megtudom-e csinálni.
kíváncsian várom olyan emberkék véleményét, tapasztalatait akik hasonlóan otthon tesznek zsele körmöt maguknak.
(Mielőtt bárki "megkövezne", hogy gomás lesz a körmöm vagy hasonló annak üzenném, hogy ez már legyen az én bánatom nem másnak szeretnék ezzel kárt okozni illetve nem pályázom ellopni senkinek a szakmáját)
Úgy tekintek erre csupán mint egy hobbi a munka mellet és a gél lakk ha már ment remélem a köröm építés is majd sikerélmény lesz.
Köszönöm az értelmes válaszokat.
8 éve építek körmöt magamnak, mindenféle hosszúságban és formában. Gyakorlás kérdése, hogy mindkét kézzel menjen.
Egy műkörmös
Sokat kell gyakorolni a köröm építését. Az egyik kéz mindig tovább fog tartani a másiknál, mert nem esik kézre. Nem jó, ha bedarálod a kezed, így ha nem sikerült olyan jól, ne szedd le egy nap 20x a körmöd, mert kárt okozol. Inkább csináld lassabban és csak akkor tedd a kezed a lámpába, ha már úgy néz ki az adott réteg, mint szeretnéd.
Ha jó minőségű anyagokat használsz, szerintem nem lesz gond. Én CN-t használok, mert könnyű használni az anyagaikat és így viszonylag gyors a munka is, na meg régen, amikor körmöshöz jártam, ő is ezzel dolgozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!