Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Valaki készít vagy készített...

Valaki készít vagy készített már magának otthon zselés körmöt?

Figyelt kérdés

A jobb kezemen úgy gondolom simán menni fog mivel már lassan egy éve itthon gel lakkozom a körmeim (mind két kezemen), viszont az építést is már szívesen megpróbálnám csak vannak némi kételyeim a legnagyobb pl. hogy vajon mind két kezemen megtudom-e csinálni.

kíváncsian várom olyan emberkék véleményét, tapasztalatait akik hasonlóan otthon tesznek zsele körmöt maguknak.

(Mielőtt bárki "megkövezne", hogy gomás lesz a körmöm vagy hasonló annak üzenném, hogy ez már legyen az én bánatom nem másnak szeretnék ezzel kárt okozni illetve nem pályázom ellopni senkinek a szakmáját)

Úgy tekintek erre csupán mint egy hobbi a munka mellet és a gél lakk ha már ment remélem a köröm építés is majd sikerélmény lesz.

Köszönöm az értelmes válaszokat.

2014. dec. 20. 18:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Menni fog, csak gyakorolni kell, mint minden mást.
2014. dec. 20. 19:12
 2/5 anonim ***** válasza:

8 éve építek körmöt magamnak, mindenféle hosszúságban és formában. Gyakorlás kérdése, hogy mindkét kézzel menjen.

Egy műkörmös

2014. dec. 20. 21:30
 3/5 anonim ***** válasza:
70%
Műkörmös vagyok, ciki nem ciki, magamnak nem tudom szépen megépíteni a jobb kezemen a körmömet, így ha senki nem csinálja meg nekem, tipet szoktam rátenni, azzal természetesen sokkal egyszerűbb, mint sablonnal.
2014. dec. 23. 01:27
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Sokat kell gyakorolni a köröm építését. Az egyik kéz mindig tovább fog tartani a másiknál, mert nem esik kézre. Nem jó, ha bedarálod a kezed, így ha nem sikerült olyan jól, ne szedd le egy nap 20x a körmöd, mert kárt okozol. Inkább csináld lassabban és csak akkor tedd a kezed a lámpába, ha már úgy néz ki az adott réteg, mint szeretnéd.

Ha jó minőségű anyagokat használsz, szerintem nem lesz gond. Én CN-t használok, mert könnyű használni az anyagaikat és így viszonylag gyors a munka is, na meg régen, amikor körmöshöz jártam, ő is ezzel dolgozott.

2015. febr. 18. 11:31
 5/5 anonim válasza:
én magamnak csinálom a körmöm, meg néha a legközelebbi barátaimnak. szeretném majd B-tervként szakmaként is a körmözést, de még az érettséginél se tartok. szerintem is csak gyakorlás kérdése, meg persze idő (hogy megtaláld a kedvenc zselédet, melyik sablont szereted jobban, stb). a jobb kezemen néha olyanra építem, hogy hűha, de aztán formára reszelem, és persze igyekszek minél kisebb anyagveszteséggel dolgozni. nálunk az évfolyamom két másik lány is épít, szalonminőségűket (sőt, volt nekem olyan körmös által készített körmöm, ami bőven hagyott kivetnivalót maga után, de szerencsére ez azért ritkaság). ha már régóta csinálod, talán nem is lesz olyan nehéz. én is féltem, hogy nem fog menni, de aztán kiderült, hogy mégis. ha szeretnéd, küldhetek képet is. sok sikert!
2015. márc. 17. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!