Tényleg igaz, hogy a gyári hajfánk nem tartja meg úgy a hajat, mint az otthon készített?
Figyelt kérdés
Nektek mi a tapasztalatotok erről? Melyik jobb? Megéri megvenni vagy inkább készítsek itthon?2014. júl. 2. 22:51
1/9 A kérdező kommentje:
Valaki??
2014. júl. 2. 23:09
2/9 anonim válasza:
Én zokniból csináltam magamnak, és azt használtam eleinte. Utána vettem olyan "lyukacsosat" is, és nekem személy szerint az jobban bevált. Könnyebben lehet hullámcsattal is rögzíteni, ha biztosra akarunk menni. :)
3/9 A kérdező kommentje:
Akkor szerintem én is veszek, úgyis találtam most 250ft-ért.:) Köszi.:)
2014. júl. 2. 23:35
4/9 anonim válasza:
Öhm.. Bocsi, hogy így megkérdezem, de netről rendeled? Mert nővérem is szeretne hajfánkot venni, de sehol sem talált eddig
5/9 A kérdező kommentje:
Nem, boltban veszem. Amúgy már szinte mindenhol lehet kapni..drogériák, bizsus boltok, kínaik, H&M, Clair's, Zara stb. Ilyen helyeken nézte már? :)
Vagy ha mégse, akkor ebay-en nézzen körül van fent rengeteg.:)
2014. júl. 5. 15:01
6/9 anonim válasza:
Nekem eloszor bolti volt, de valtottam. A sajatkesitesu jobban tartja a hajamat. :)
7/9 anonim válasza:
Hat en a boltira rahuzok meg egy vastag zoknit, igy ketszer olyan dusnak tunik a konty.
8/9 anonim válasza:
Nekem a zoknis nem annyira vált be
9/9 anonim válasza:
A hajfánk egyáltalán nem tartja a hajat, erre vannak a különböző hullámcsatok és hajgumik.
Nálam mindkettő működik, bár a zokninál kicsit többet kell igazgatni a hajamat.
Amúgy a Kik textil diszkontban van egy csomag 920 Ft-ért, amiben van hajfánk, tupírfésű, 2 féle hullámcsat, és hajgumik (+egy masni)
Ha jól tudom, akkor volt szőke hajba való világos színű (ez van meg nekem), meg sötétbarna a barna hajhoz. Szerintem teljesen felesleges erre a termékre sok pénzt kidobni, mindegyik ugyanazt tudja, egyénfüggő, hogy bejön-e vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!