Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit vegyek karácsonyra magamna...

Mit vegyek karácsonyra magamnak? (pénztkapok ajihelyett) 16/lány

Figyelt kérdés
valami simink,ruha,parfüm re gondoltam vagy nemtudom ha lehet képet ir küldjetek :3

2014. dec. 13. 20:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Legjobb lesz, ha egy Magyar Helyesírási Szótárt veszel magadnak.
2014. dec. 13. 20:56
 2/11 anonim ***** válasza:
Kimaradt az "is"...
2014. dec. 13. 20:57
 3/11 anonim válasza:
100%
En most hiaba mondom neked en mit vennek a helyedben,mert lehet hogy teljesen eltero a stilusunk.Dontsd el te!
2014. dec. 13. 21:00
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Azt se írtad mennyi pénzt. Én nem nagyon sminkelek, parfümöt vennék (vagy Legot).
2014. dec. 13. 22:42
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem vegyél egy Spro bojlis horgászbotot.

Vagy egy szerszámos készletet.

Esetleg egy bérletet a Mezőkövesd meccseire.

Remélem segítettem :D

2014. dec. 14. 04:44
 6/11 anonim válasza:
100%
Vegyél egy klarinétot. Nem, nem, várjál, egy hurkatöltőt. Porszívót. Sörnyitót.
2014. dec. 14. 13:50
 7/11 anonim ***** válasza:
43%
Nah szép. Inkább pénzzel tömik a gyereket, minthogy foglalkoznának vele tipikus példája már megint. A karácsony nem az ajándékról szól! De ha már pénzelnek, nem hülyeségekre költsd el, hanem ne költsd el! Meg kell tanulni spórolni!
2014. dec. 14. 16:31
 8/11 anonim ***** válasza:
Tedd félre, akkor költsd el, ha találsz valamit, amit igazán szeretnél. Csak úgy elkölteni nem érdemes.
2014. dec. 15. 14:33
 9/11 anonim ***** válasza:

Kedves #7, a karácsony arról szól, hogy örömet szerezz a másiknak. Én is jobban örülök, ha pénzt kapok, minthogy valami alap-ajándékot, törölközőt, vagy zoknit.

Adni is mindenképp olyat igyekszem, amit a másik szeretne. Általában sokat kérdezősködöm, igyekszem a legjobb, leg személyre szólóbb ajándékot kiválasztani a másiknak, és reménykedem, hogy örülni fog neki.

A kérdezőnek én is a helyesírási szótárt ajánlom.

2014. dec. 15. 18:23
 10/11 A kérdező kommentje:
Hahha vicceskék :DD de ha nemakarok béna csajlenni?
2014. dec. 15. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!