Mit vegyek karácsonyra magamnak? (pénztkapok ajihelyett) 16/lány
Figyelt kérdés
valami simink,ruha,parfüm re gondoltam vagy nemtudom ha lehet képet ir küldjetek :32014. dec. 13. 20:47
1/11 anonim válasza:
Legjobb lesz, ha egy Magyar Helyesírási Szótárt veszel magadnak.
3/11 anonim válasza:
En most hiaba mondom neked en mit vennek a helyedben,mert lehet hogy teljesen eltero a stilusunk.Dontsd el te!
4/11 anonim válasza:
Azt se írtad mennyi pénzt. Én nem nagyon sminkelek, parfümöt vennék (vagy Legot).
5/11 anonim válasza:
Szerintem vegyél egy Spro bojlis horgászbotot.
Vagy egy szerszámos készletet.
Esetleg egy bérletet a Mezőkövesd meccseire.
Remélem segítettem :D
6/11 anonim válasza:
Vegyél egy klarinétot. Nem, nem, várjál, egy hurkatöltőt. Porszívót. Sörnyitót.
7/11 anonim válasza:
Nah szép. Inkább pénzzel tömik a gyereket, minthogy foglalkoznának vele tipikus példája már megint. A karácsony nem az ajándékról szól! De ha már pénzelnek, nem hülyeségekre költsd el, hanem ne költsd el! Meg kell tanulni spórolni!
8/11 anonim válasza:
Tedd félre, akkor költsd el, ha találsz valamit, amit igazán szeretnél. Csak úgy elkölteni nem érdemes.
9/11 anonim válasza:
Kedves #7, a karácsony arról szól, hogy örömet szerezz a másiknak. Én is jobban örülök, ha pénzt kapok, minthogy valami alap-ajándékot, törölközőt, vagy zoknit.
Adni is mindenképp olyat igyekszem, amit a másik szeretne. Általában sokat kérdezősködöm, igyekszem a legjobb, leg személyre szólóbb ajándékot kiválasztani a másiknak, és reménykedem, hogy örülni fog neki.
A kérdezőnek én is a helyesírási szótárt ajánlom.
10/11 A kérdező kommentje:
Hahha vicceskék :DD de ha nemakarok béna csajlenni?
2014. dec. 15. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!