Mi ez a fülemnél?

Figyelt kérdés

Erről lenne szó: [link]

Kb 1 hónapja elkezdtem tágítani a fülem, most 6mm-nél járok, de fülbevalóm már van kb 5-6 éve, egy karika fülbevalót hordtam ami kicsit ki is tágította mert orvosi fém volt, és kicsit nehezebb mint egy átlag karika fülbevaló. Tehát kb 1-2 mm-es volt a fülem amíg a fülbevalót hordtam. 1,5-ös tárggyal kezdtem, házi módszerrel. És most kb 1 hete hogy betettem ezt a 6mm-est, most akarom beletenni valamelyik nap a 7mm-est és előbb ahogy fertőtlenítettem, észrevettem hogy van egy ilyen pattanás vagy szemölcs vagy én nemtudom pontosan mi ez, a tágító felett. Eleinte napi 4x-5x fertőtlenítettem, manapság átlagban napi 2x fertőtlenítem a fülem, arcszesszel. Olvastam hogy ilyen meg olyan dolgok keletkezhetnek, ha valaki gyorsan tágítja a fülét vagy nem fertőtleníti elégszer, de én nem tágítom túl gyorsan és szerintem ez elég amennyiszer fertőtlenítem. Nem is fáj amikor fertőtlenítem, néha picikét csípi, de tényleg egyáltalán nem vészes, nem is gennyedzik tehát szerintem nincs begyulladva sem. De aggaszt ez a dolog, mégis mi ez az izé?

2014. dec. 11. 23:33
 1/2 anonim ***** válasza:

Ne is törődj vele. Annak semmi köze a fültágításodhoz.

Egy-két hét, vagy talán egy hónap és el kell múlnia addigra magától.

Nem túl kellemes, ahogy feszíti ott a bőrt,

de legjobb amit tehetsz, hogy nem piszkálod.

2014. dec. 12. 05:37
 2/2 A kérdező kommentje:
Értem! Köszönöm szépen a választ, már eléggé ráparáztam, de most megnyugodtam.
2014. dec. 12. 06:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!