Ilyen fura göb van a fülemnél a lyuknál, de miért?
nagyjából egy hónapja lövettem ki, egy hete van, hogy más fülbevalót is berakok.
Tök fura, nem fáj igazából vagy ilyesmi, alig, ennyire a másik fülemen lévők is, meg nem gennyes nem hiszem hogy begyulladt.
de vhogy kaptam a lyuk mellé dudort is, legalább az ingyen volt:D:)
húú aha..
hát remélem azért majd vágni mégse...
köszi mindenkinek:)
szia! azóta elmúlt már ez a göb? engem is érdekelne mert nem túl régen csináltattam újat és érzem én is.
Tényleg nektek is a füllyukatoknál hátul jóval nagyobb a luk a fületeken mint elől? Ezt a fülbevaló tágítja ki?
Lehet valamit tenni ellene?
nekem van most is megint :)
meg közben lett egy amit télleg vágni kellett, de az más volt :) vigyázz azokkal a fülbevaló rögzítő izékkel ... :)
tényleg már azt mondom én is az ilyen pici dudor, nem is zavaró már, csak most néztem meg, hogy kérdezted. el is felejtettem, el is fogom sztem mindjárt, inkább az jár a fejemben most fááj, most jól begyulladt...:)
hát nemtudom, nekem sztem ugyanakkorák nagyjából.. fura, nem tudom miért lehet, de biztos nem különösebb baj. nálam inkább az fordul elő, hogy össze-összemegy...az se jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!