Rival de Loop Young termékekről tapasztalatok?
Vettem szinte mindenből főleg 25% volt rájuk. Amiről tudok neked nyilatkozni az pl a szemhéjpúder alap, nekem nagyon bejön, hamar szárad,szatén finishe van és tartóssá teszi a szemhéjfestéket.
A kedvencem ezek:
annyira megszerettem hogy az összeset beszereztem,szuper pigmentáltak,nem porolnak hál isten és tartósak is, igen sok fajta sminket lehet készíteni velük.
Aztán 100% volume szempillaspiráljuk is tartós és szép dús pillákat csinál ,de önmagában nem nagy szám inkább végeztével húzom át vele a pilláim.
Amit NEM ajánlok: rúzs. Semmi színük szinte, ami van is nagy nehezen perceken belül eltűnik,nagyon pocsék. Nekem a körömlakkjuk is essence minőség,szép de nem tartós.
23/N
Itt egy csomó véleményt találsz. :)
Látom hogy régi poszt, de én a rúzsokkal meg vagyok elégedve, amit én használok még tartós is, nem szárít. A lilák jól néznek ki,de a rózsaszínek gyerek smink hatásúak.
Nyilván annyi pénzért a külsőn spóroltak. Tartósságban a 01-es keep calm verhetetlen, emiatt nem túl könnyen kenhető, de szuper jó rúzs és még szép is.
A szemhéjpúder közepesen pigmentált, nem rossz egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!