Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Rival de Loop Young termékekrő...

Rival de Loop Young termékekről tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Egyik nap láttam a Rossmann-ban egy új állványt. Rival de Loop Young. Sajnos nem volt időm hosszasan átnézni, csak átfutottam rajta. Egy csomó termékük van, elég jó áron.
2014. dec. 11. 22:07
 1/7 anonim ***** válasza:

Vettem szinte mindenből főleg 25% volt rájuk. Amiről tudok neked nyilatkozni az pl a szemhéjpúder alap, nekem nagyon bejön, hamar szárad,szatén finishe van és tartóssá teszi a szemhéjfestéket.

A kedvencem ezek:

[link]

annyira megszerettem hogy az összeset beszereztem,szuper pigmentáltak,nem porolnak hál isten és tartósak is, igen sok fajta sminket lehet készíteni velük.

Aztán 100% volume szempillaspiráljuk is tartós és szép dús pillákat csinál ,de önmagában nem nagy szám inkább végeztével húzom át vele a pilláim.

Amit NEM ajánlok: rúzs. Semmi színük szinte, ami van is nagy nehezen perceken belül eltűnik,nagyon pocsék. Nekem a körömlakkjuk is essence minőség,szép de nem tartós.

23/N

2014. dec. 11. 22:32
 2/7 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm szépen a válaszod. Ma szerintem bemegyek a Rossmann-ba. :-)
2014. dec. 12. 06:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Csak rúzsról tudok nyilatkozni. Nálam tartós, de tény, hogy nincs erős színe. Bár akkor épp egy olyan rúzst kerestem, ami egy pici színt ad a hullaszínű ajkaimnak :D
2014. dec. 12. 15:47
 4/7 anonim ***** válasza:
a highlighternek nagyon szép fénye van. a rúzsok nem valami meggyőzőek.
2014. dec. 13. 09:31
 5/7 anonim válasza:

[link]

Itt egy csomó véleményt találsz. :)

2015. febr. 9. 01:06
 6/7 anonim válasza:
én a Rival de loop maxi definition szempilla spirálját használom és semmi rosszat nem tudok írni róla ! Nem egy méregdrága termék és tökéletesen végzi a feladatát!
2017. ápr. 7. 18:18
 7/7 anonim ***** válasza:

Látom hogy régi poszt, de én a rúzsokkal meg vagyok elégedve, amit én használok még tartós is, nem szárít. A lilák jól néznek ki,de a rózsaszínek gyerek smink hatásúak.

Nyilván annyi pénzért a külsőn spóroltak. Tartósságban a 01-es keep calm verhetetlen, emiatt nem túl könnyen kenhető, de szuper jó rúzs és még szép is.

A szemhéjpúder közepesen pigmentált, nem rossz egyébként.

2022. jún. 20. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!