Iparfümériáról mik a tapasztalatok? Eredeti parfümök?
Hát erre én is kíváncsi lennék. Szemezgetek egy ideje a webáruházzal, de elég sok negatív kritikát olvasok róluk az árukereső.hu-n. 90 % -ban biztos eredetit árul( mert , hivatalosan működő cég, és tuti lebuknának ha egy eredeti termékük sem lenne, na meg persze elvesztenék a vásárló körüket ( mondjuk állítólag cseh áruházaknak is szállítanak)), de szinte biztos vagyok benne, hogy becsúszik oda pár hamisítvány is , különben nem lenne ennyi elégedetlen vevő. Szerintem így alakítják ki a legkedvezőbb árat , mert általában náluk a legkedvezőbbek a parfümök. 100 emberből 90 -nek igazit adnak el 10 -nek meg hamisat , amiből 5 rá sem jön , hogy nem eredetit kapott így az emberek 95% dicséri , a maradék 5 % meg szidja, és így továbbra is vásárolnak tőlük. De ez csak egy elmélet , nem lehet tudni, javaslom , hogy nézz utána arukereso.hu-n, ott olvashatsz véleményeket és döntsd el magad, hogy megbízol -e bennük.
Mondjuk elég fura, milyen áraik vannak pl.: a Dolce&Gabbana pour femme : 25 ml 10790Ft 50 m 10880 Ft Ki az a hülye aki nem ad 90 Ft -al többet dupla mennyiségért? De már olyat is láttam náluk , hogy a 30 ml-s kiszerelés drágább volt 500 Ft -al az 50 ml-s kiszerelésnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!