Szerintetek fontos az arclemosó/arctej/tonik (arctisztítók) használata? Vagy elég a víz?
Figyelt kérdés
Sziasztok én egy 16 éves lány vagyok :) Tegnap voltam a kozmetikusomnál nagy kezelésen, mert miteszeres bőrű vagyok, de nem vészes...sokat gondolkodom azon, hogy mit tehetnék még a havi kozmetikai kezeléseken kívül...rengeteg termék van a drogériákban és a kozmetikustól is lehet rendelni...de a kozmetikai professionális termékek elég drágák...míg a drogériás termékek reklámra, csomagolásra stb. költségük van és ez miatt kevesebb hatóanyagokat tesznek bele + nem mindig szépek az össze tevők...azon gondolkodom, hogy holnap vegyek-e valami arctisztítót...vagy ink napi 3x mossam az arcomat vízzel...Ti hogy csináljátok? :)2014. dec. 6. 20:53
1/6 anonim válasza:
a víz önmagában semmire sem elég. pláne ha sminkelsz is, azt nem hozza le, de még a mindennapi szennyeződéseket sem. keresgélj a natúr vagy a gyógyszertári termékek között.
2/6 anonim válasza:
Én szappannal mosakszom. Régebben használtam arcmaszkokat, pl. Neutrogena Visibly Clear, ezt tudom is ajánlani, ha tényleg veszel valamit. Többféleképpen is használhatod, puha, rugalmas lesz tőle a bőr. Engem nem is irritált, pedig elég érzékeny a bőröm.
3/6 anonim válasza:
Szerintem az a legbiztosabb, ha egy krémes, folyékonyabb arclemosóval benedvesítesz egy vattakorongot, azzal leszeded a 80 százalékát kb. a látszó szennyeződéseknek, aztán mikor fürdesz, arclemosó radírral (én Niveát használok, de ha valaki ismer jobbat, meg köszönöm, ha szól!)és bő vízzel leszeded a nem látszó koszokat, és a maradék sminket is, amit a vattával nem sikerült.
4/6 A kérdező kommentje:
Hát ez a neutrogena visibly clear ez a rózsaszín van itthon...meg keresgéltem és most találtam a fürdőben ilyen Ilcsis almás-citromos arctejet és igen úgy csináltam, hogy be nedvesítettem egy korongot és rá kentem az arcomra..:) nem bízom amúgy a neutrogenaban :( az Ilcsiben igen, mert rengeteg kozmetikus dolgozik vele, és szépek az összetevői...nem is jutott eszembe, pedig több, mint a fele benne van a dobozában xd most találtam...:) remélem be válik :)
2014. dec. 6. 21:35
5/6 anonim válasza:
Nekem ilyenem volt egész pontosan:
Nem lett tőle több pattanásom, de kevesebb sem. Talán hamarabb gyógyult a gyulladt bőröm, úgy, hogy közben nem égette le a fejemet. A grépfrútos nem tudom, milyen lehet, viszont úgy képzelem, hogy kicsit szárít, ami egyik bőrtípusnak sem tesz jót, meg ha még valami arrogáns illatanyag is van benne, akkor pláne.
2. voltam
6/6 anonim válasza:
Tej, tonik meg egyéb arclemosók helyett vegyél szappant.Natúrat.Én is azt használok és vendégeimnek is ezt javaslom.Alverdés is jó vagy pl a Babylove márkájú.
Egy kozmetikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!