Kinek milyen tonik/bőrradír/arclemosó/arctej vagy bármi vált be ami tényleg jól hatott és szép tőle az arcotok? Pls
15/L vagyok.Most a Clean @ Clear tonikot vettem a világoskéket érzékeny bőrre.Hát 4 nap után még nem tudok róla semmit mondani de ki használta már?Vélemények róla?
Még az is érdekelne,hogy körülbelül hány forint egy Clean @ Clear bőrradír.Elfelejtettem megnézni az üzletekben és most azon vacilálok,hogy 1000 ft fölött van e.Ja és persze milyen terméket használtok ami nektek jó ?:)
www.argep.hu
itt rengeteg mindent megtalálsz
Nekem a Clean & Cleannel csak rossz tapasztalataim vannak, és piszok drága.
Ami nekem bevált: bioboltokban kapható termékek, ezek természetes alapanyagokból készülnek, nem úgy mint a C&C, Garnier és társai. És NAGYSÁGRENDEKKEL olcsóbbak.
Pont ma vettem meg az új pakkomat (arclemosó, tonik és arckrém) - 1000 Ft-ot fizettem összesen.
Ha pesti vagy, mindenképp a Herbaházba menj (Százados út 1. - Stadionoknál)!
Ha már mindenképp dm-ben akarsz vásárolni, akkor használd a sajátmárkás Balea családot, jobbak mint az agyonreklámozott vackok.
köszönöm a válaszokat de írjatok még!
utolsó. :) nem nem pesti vagyok sajnos hanem nyíregyházi.
de köszönöm a válaszod a dm-ben feltétlenül szétnézek
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:30
Megkérdezhetem pontosan milyen termékeket veszel ilyen olcsón? Mi a márkája? Mindenféle bőrtípusra kaphatóak ezek a termékek?
Köszi a választ és bocs az offért.
Én írtam az olcsó termékeket, hát különböző márkák vannak, amiket ha leírok, nem fog túl ismerősen hangozni, ugyanis ezeket nem nagyon reklámozzák, nem multik termékei, hanem a természetben fellelhető anyagokból gyártott csodaszerek :)
Én a Herbaházba járok itt Budapesten, de ezek minden bio- és gyógynövényboltban fellelhetők. Minden testrész minden problémájára. A pestieknek azért javaslom a Herbaházat, mert nagyker lévén óriási választék van mindenből (egyéni vásárlókat is kiszolgálnak) és szaktanácsadás is van.
Nekem zsíros-pattanásos a bőröm, még mindig, pedig 21 vagyok. Mióta (kb. fél éve) leálltam az agyonvegyszerezett Garnierrel és társaival, és bio termékekre váltottam, nagyságrendekkel javult az arcom, már csak 1-2 pattanásom van, a bőröm nem fénylik és a pattanások helyei is halványodnak - amik pedig már évek óta ott voltak :)
Amit én használok: Kénes szappan - nagyon szárít, ezért száraz bőrűeknek nem ajánlom, illetve a hidratálókrémet nem szabad kihagyni. A pattanásokat leszárítja, a zsírosodást kordában tartja. Most, hogy nekem már javult az arcom (és elfogyóban van a kénes szappanom - fél évig használtam egyet, és 250 Ft) aloe verás hidratáló szappant vettem, mert ez nem szárít és az aloe vera is jó a pattanásra. Meglátjuk hogy használ-e, én bízom benne :)
Ezután tonikot szoktam (ezt is a Herbaházból, mindenféle arctípusra van), de nemrég találtam egy Aknesol nevű ecsetelőt pattanásokra, nálam csodát művelt (és a dm-ben is kapható!), de nagyon szárít, így mikor ezt használom, akkor tonikot nem teszek fel.
Ezeket reggel-este alkalmazom, a legvégén pedig napszaknak megfelelő hidratáló krémet teszek fel.
Eddig a dm-ben kapható Alverde márkájú bőrradírt használtam hetente 1-2x, nagyon jó, de fogyóban van, tegnap vettem ezért a bioboltban csipkebogyós arcradírt, 300 Ft-ért, az Ilcsinek is van ilyenje, csak ennek Stella a márkája, de ugyanolyan jónak tűnik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!