Profi smink, hogyan?
Korrektor, alapozó, púder a helyes sorrend.
Az anyagi vonzata az nyilván a minőség kérdése, én legalább egy középkategóriás terméket javasolnék, ha alapozóról van szó. Maybelline, Max Factor, stb.
, Mivelhogy egésznap az arcodon van sztem ezeknél fontos a minőség. Sokak csak az egész drága kategóriával vannak megelégedve, nekem a középkategóriások is bejöttek.
Nagyon fontos, hogy a bőrszínedhez passzoljon, ezt a boltban tudod kipróbálni.
A gyakorláshoz pedig rengeteg sminkelős videó áll rendelkezésedre a youtubeon. Párszor otthon próbálkozol, hamar belejössz. Ha az alapján nem megy, akkor viszont érdemes anyut, barátnőt megkérdezni, vgaypedig, elmenni egy sminktanácsadásra. Sokszor van kupon és elég olcsó úgy. Kisminkelnek és elmondják hogy kell. Vigyázni kell ne olyan helyre menj ahol rádtukmálnak ezerféle kencét.
a sorrend valóban alapozó, korrektor, púder.
de szerintem nincs erre mind rögtön szükséged. szerintem a sminkelés fokozatosan változik a korral. én bb krémmel kezdtem az "alapozást", én ezt javaslom neked, ez nem is drága és jelentős változást hoz. ha elkezded használni és kevésnek érzed, akkor érdemes tovább lépni az alapozóra.
bb krémből rengeteg féle van, válassz a bőrtípusodnak és bőröd színének megfelelőt. arról pedig, hogy mennyire jó egy bb krém a krémmánián informálódatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!