Fültágítást csinálok magamnak. Vérzik és gennyes a tágítás miatt, letisztítsam, vagy inkább hagyjam?
betadine, tetran....
fertőtlenitsd!!!!
Francokat szedem ki... mindig begyullad,csak most vérzik is és ott az alvadt vér amivel nem tudtam mit kezdjek,majd elmúlik. És a fene fog kidobni rá több ezret hogy a szalonba betegyék. :D
1 millimétert toltam át pluszba... 4 milliméter volt benne,5-nél nem nagyobb amit beletettem. :D Előzőleg szívószál volt,most meg tollkupak,lehet kemény és ez nem tetszik neki... Tetrant megpróbálom. (:
először is...nem szabad ennyit tolni rajta egyszerre,mert szétszakad a füled,valszinüleg nem birja azért vérzik és gennyiezik,javaslom állj le.hagyd benne de ne nyomd egy darabig tovább,hova sietsz ennyire??
kenjed betadinnnal,meg bepanthen kenőccsel,azis nagyon jó rá.rendszeresen egy nap ahányszor csak látod h kell törölgesd át óvatosan.legjobb ha egy fültisztitót mártasz betadinba vagy kenőcsbe és szépen körbetörlöd.Ja és forgassad rendszeresen(de csak óvatosan!),de ne nyomjad!!!ha már látod h jobb tolhatod tovább:))
nekem is ugyanez volt(csak én nem nyomtam ennyit:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!