Milyen lányos, virág illatú parfümök vannak?
a virág illat szerintem annyira nem jó... de, abszolut lányos:
Bruno Banani illatai, Tom Tailor - Bodytalk. Ráadásul olcsó kategória.
Mondjuk nálam mindent visz a Lancome - Hypnose.
Aquolina Pink Sugar, J.del Pozo: Halloween, Miss Sixty illatok. Szintén olcsó kategória.
A lányok egyébként nem a tisztán virág illatúakat szeretik, hanem mostanában a vattacukros, édes illatok a slágerek.
Ami még sláger az az Avril Lavigne Black Star, Christina Aguilera By night, de a sima Christina Aguilera is finom.
Ezek szintén nem túl drágák.
Világmárkásak közül: Nina Ricci Nina, Pretty Nina, Ricci Ricci, Dkny Be dellicious és Red delicious, Dolce Light Blue, Escada Rockin Rio, Gucci II és Envy me, Lacoste Touch of Pink, Moschino Hippy fizz és I love love, Versace Bright Crystal, Paco Rabanne Black XS, Valentino Rock N Rose Couture.
Azt hiszem minden említésre méltót felsoroltam, mindenféle árkategóriában, határ a csillagos ég :)
Sem az Anais sem az Opium nem lányos.
Az Opium orientális-fűszeres illat, az Anais pedig idősebbeknek való nehéz virágos illat.
Versace - Bright crystal
Burberry - Brit sheer
Gucci - Envy me
Guccy edp ||.
...stb.:)
Christina Aguilera parfüm,ez az:
Illatösszetevők:Mandarin, jázmin, öszibarack, szilva, vanília, ribizlitea, szantálfa, pézsma, ámbra
Parfüm illatcsalád:Virágos-gyümölcsös
DM-be,Rossmanba ha szokott illatminta lenni.Én imádom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!