Kihúzzam szemceruzával a szemem körül?

Szerintem feketével semmiképpen se, mert az optikailag nagyon kicsinyíti a szemeket.
Nekem is hasonló szemeim vannak, legalábbis a leírásod alapján; én csak a szélén szoktam kihúzni, szürke szemceruzával; felül erősebben, a széle felé vastagítva a vonalat, alul pedig egész halványan. Nekem ez eléggé bejött, főleg, hogy a szürke, amit használok elég sötét, mégsem annyira kemény, mint a fekete, szóval nem zavaró. :)

Szia! Nekem nagy szemeim vannak es mindig feketevel húzom ki alul fekete szemceruzával, felül fekete szehejtussal. Tehát azt nem tudom, hogy ez most optikailag növeli-e vagy sem a szemet. NEkem az a velemenyem, hogy nem az a szep, akinek nagy a szeme, hanem a formája teszi szeppe. En en belül a szemzugomban is kiszoktam festeni vekonyan, es ettől az en szemem nem hat se nagyobbnak se kisebbnek, de minden esetre kihangsúlyozom.
Igazuk van a többieknek, próbálgatsd!!! Szerintem mi is mindannyian így keztük, nemde?:)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!