Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Kihúzzam szemceruzával a...

Kihúzzam szemceruzával a szemem körül?

Figyelt kérdés
Picik a szemeim nem olyan vészesen de nem olyan nagyok.Még picit távolt is vannak egymáshoz viszonyítva.Szerintetek ehhez a szemformához jól állna (vagy nem lenne nevetséges) ha kihúznám szemceruzával a szemem?Vagy ha nem akkor milyen smink volna jó?
2010. jan. 30. 20:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
csak a szélén húzd ki az nagyítja optikailag.
2010. jan. 30. 20:16
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
fent fekete szemhéjtussal, alul fehér szemceruzával a szempillavonalon belül, alatta pedig egy kicsit finoman fekete, de lehet hogy szürke vagy barna szemceruzával még jobb lenne. a belső szemzugba nem is nagyon kell elmenni alul azzal a sötét szemceruzával, vagy csak nagyon halványan.
2010. jan. 30. 20:17
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb az, ha kipróbálod. :) Csináld meg magadnak és eltudod dönteni, hogy ez neked való vagy se. :)
2010. jan. 31. 14:06
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem feketével semmiképpen se, mert az optikailag nagyon kicsinyíti a szemeket.

Nekem is hasonló szemeim vannak, legalábbis a leírásod alapján; én csak a szélén szoktam kihúzni, szürke szemceruzával; felül erősebben, a széle felé vastagítva a vonalat, alul pedig egész halványan. Nekem ez eléggé bejött, főleg, hogy a szürke, amit használok elég sötét, mégsem annyira kemény, mint a fekete, szóval nem zavaró. :)

2010. jan. 31. 18:29
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem nagy szemeim vannak es mindig feketevel húzom ki alul fekete szemceruzával, felül fekete szehejtussal. Tehát azt nem tudom, hogy ez most optikailag növeli-e vagy sem a szemet. NEkem az a velemenyem, hogy nem az a szep, akinek nagy a szeme, hanem a formája teszi szeppe. En en belül a szemzugomban is kiszoktam festeni vekonyan, es ettől az en szemem nem hat se nagyobbnak se kisebbnek, de minden esetre kihangsúlyozom.

Igazuk van a többieknek, próbálgatsd!!! Szerintem mi is mindannyian így keztük, nemde?:)

2010. febr. 4. 20:20
 6/7 anonim válasza:
100%
szerintem ha pici a szemed és nagyítani akarod ne feketét használj...
2010. febr. 5. 20:37
 7/7 anonim ***** válasza:
ha jó nagyra ki tudod húzod a szempilládat akkor szerintem nyugodtan használhatod ... ugy is szép ha csak a szem szélét húzod ki felül is alul is,és ha belül fested akkor se menj végig ;)
2010. febr. 6. 02:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!