Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szegecses nyakörvet szeretnék...

Szegecses nyakörvet szeretnék készíteni, ötletek?

Figyelt kérdés
Neten nem igazán találtam oldalt, ahonnan rendelhetnék vagy ilyesmi, viszont az egyik barátnőmnek szeretnék ilyet adni karácsonyra. Szegecseket tudok szerezni, viszont nem tudom, hogy a bőr részét honnan szerezzem meg. Arra gondoltam, hogy itthon van egy régi fekete övem és abból elkészíthetném, az vajon jól nézne ki? És hogy a szegecseket, a bőrre hogyan tudom rögzíteni? azt odavarni nem lehet nem? ( Mellesleg 14/L és jó lenne, ha nem kellene sok mindent vennem, mert ugye szüleim költsége)

2014. nov. 29. 18:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem egyszerűbb, ha megveszed??

Amúgy egy fekete övet, ha nem túl vastag simán átalakíthatsz! Egyébként szerintem ragasztópisztollyal oda lehet ragasztani a szegecseket.

2014. nov. 29. 18:20
 2/5 anonim ***** válasza:

A normális szegecseket ütni kell, ehhez spéci szerszám is kell, hogy maga a szegecs ne menjen sz-rrá, mikor a két felét összeütöd. Plusz szükséged lenne bőrlyukasztóra is, mert nem elég ollóval kilyuggatni a a bőrt, mert akkor később elhasad.

És akkor még nem beszéltünk a patentolásról...

Jobban jársz, ha szimplán veszel neki egyet, mert szerszámok híján ezt nem tudod megoldani házilag úgy, hogy szép és tartós legyen.

2014. nov. 29. 18:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Simán vegyél egyet, ebay-en is lehet rendelni, vagy darkshop.hu
2014. nov. 29. 18:27
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat ^^
2014. nov. 29. 18:48
 5/5 anonim ***** válasza:

bemész egy fresnapfba,vagy bármelyik állatos boltba és veszel egyet.

minek készíttetni?

egy 20-30 kilós kutyára való jónak kell legyen rád.

az övedből meg egy bőrdíszművel 1000ért megcsinálja.

2014. nov. 29. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!