Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Avon visszáruzás hogyan...

Avon visszáruzás hogyan működik pontosan?

Figyelt kérdés
Szeretnék visszaküldeni egy terméket, és ehhez tudom, hogy ki kell töltsek egy visszárulapot (illetve kettőt), és nem világos, hogy ezt csak én írom alá? A másik, hogy ugye a postán adnám fel, és olyankor nekem kell a postaköltséget fizetnem? Mert hallottam valami belföldi csomag címirat nyomtatvány kitöltéséről, amivel ingyenesen adhatnám fel, de ebben nem vagyok biztos, és sajnos semmi konkrétumot nem találok róla, hiába keresek rá a neten. Szóval le tudná valaki írni pontosan ennek az egésznek a menetét? Nagyon megköszönném!

2014. nov. 28. 22:24
 1/2 anonim ***** válasza:

Az avon oldaláról tudod letölteni a visszárú nyomtatványt ami alapból 2 példányos, az egyik a tiéd marad, a másik a visszaküldendő termékkel együtt megy vissza az avonhoz. Kitölteni az alapján töltsd ki ahogy az avon oldalán van írva. Te aláírod a saját részednél és úgy mész a csomaggal a postára hogy nincs lezárva a csomag és a postás hölgy fogja neked aláírni, pecsételni a másik részt, beteszi a dobozba és lezárja. Arról a postai címíratról én is hallottam és mikor kérni akartam a postán közölték hogy nem kell, anélkül is ingyenes. De azért kérdezz rá, mert ez még elégé az elején volt.

De én azt javaslom neked hogy csak akkor visszárúzz ha nagyon muszáj, nem tudod esetleg eladni, elajándékozni a terméket. Én eddig egyszer visszárúztam, az egy első használat után megkopott gyűrű volt, tehát rossz minőség. :(

Sajnos akármit amit visszárúzol megsemmisítenek, akkor is ha bontatlan árúról van szó, pont ezért ha rám marad valami inkább megpróbálom eladni.

2014. nov. 29. 14:05
 2/2 anonim válasza:
Pontosan hol lehet letölteni ezt a visszaáru lapot? Én nem találom sehol :/
2015. máj. 31. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!