Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mien smink állna jól? (Bőv. Lent)

Mien smink állna jól? (Bőv. Lent)

Figyelt kérdés
[link] Vmi olyan amit nem nehéz elkészíteni meg nemannyira "csicsás" Ilyen kisebb buliba kellene.. Jah és ne legyen nehéz elkészíteni..:$ Tus kilőve :$ 13/L
2010. jan. 30. 13:47
 1/10 anonim ***** válasza:
szerintem neked a nagyon feltünő szinek nem nagyon állnak jól..talán egy kis csillógos a szemhéjadra, meg szemceruza..
2010. jan. 30. 13:54
 2/10 anonim ***** válasza:

szerintem se..

barna szemhéjpúder szemcerka spirál és vmi csillámpoor..

2010. jan. 30. 13:55
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem meg fekete szemek:) Ha jól látom, hosszú, fekete szempilláid vannak. (bár lehet rosszul nézem, elég sötét a kép) Elég egy kis púder az arcodra + szemceruzával kihúzod alul-felül. A szem alsó, orrhoz közeli részénél egy kicsit kend el egy fülpiszkálóval, úgy nem lesz "keret" hatása. A szempilládat húzd ki 2x-3x feketével. Szerintem a szádra nem kell semmi. Dörzsöld át fogkefével egy kicsit, hogy leszedje az elhalt részeket+ kend be balzsammal.
2010. jan. 30. 14:05
 4/10 anonim ***** válasza:

Max. szemceruza és szájfény.

Gyerekes arcod van még, ha ezt agyonsminkeled, csak mókás leszel...

2010. jan. 30. 14:07
 5/10 anonim ***** válasza:
És amúgy meg milyen és nem mien.
2010. jan. 30. 14:07
 6/10 A kérdező kommentje:
Bocsi egy apró hibáért..vagy hibákért.. amúgy elfelejtettem szólni hogy szemüveges vaok -.-"..Köszi a válaszokat^^
2010. jan. 30. 14:14
 7/10 anonim ***** válasza:
mien, vaok - inkább tanulj, ne mázold magad még.
2010. jan. 30. 14:44
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha nem haragszol, a képeden megcsináltam neked egy sminket:

[link]

Annyiból áll, hogy az arcodat lealapozod (de ez nem muszáj.) A szemedet alul kihúzod, és felül is egy picit halványabban, alig láthatóan. Szempillaspirál alul+felül, és a szemhéjadra halványlila szemhéjfesték (a szemzug fele egy kicsit erősebben.)

A szádra nem is feltétlen kell tenned valamit, esetleg egy kis csillogós szájfényt.

2010. jan. 30. 16:23
 9/10 A kérdező kommentje:

Istenem -.-" Miért kell mindenbe belekötni?? pff

Nembaj,nagyon köszi^^

2010. jan. 30. 20:00
 10/10 A kérdező kommentje:

[link] Ilyen szemüveggel..

Tök szépre sikerült..téll még 1x köszi..:D

2010. jan. 30. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!