Géllakkot keverhetek?

Figyelt kérdés
Például Moonbasa, Essence és Crystal termékeket? Ár és persze kínálat függvényében döntenék.

2014. nov. 26. 17:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
10 Ilyet ki mondott? Azt csinálsz, amit akarsz, ha neked megéri, hogy több időt és energiát fektetsz bele egy technikába, mint amennyi pénzt el tudsz érte kérni, az a te dolgod. Én azt gondolom, hogy drága alapanyagokkal dolgozunk, számít, hogy mennyi hasznot tudunk szerezni, a vállalkozási és anyagköltségek mellett. A gel lakk egy gyors technika, nem szeretném túlbonyolítani, ha nem tud 10 féle rózsaszínből, vagy pirosból választani egy vendég, akkor vele van a baj. Természetesen olyan módon én is keverem a színeket, hogy ombrét, vagy színátmenetet készítek, de az más kategória szerintem.
2014. nov. 30. 13:48
 12/13 KörmösMagenta ***** válasza:
51%

Én nem keverném a különböző márkákat, mert nem tudni, hogy működne-e egyáltalán vagy nyernék magamnak egy soha vissza nem térő vendéget meg egy kis negatív reklámot a baráti körében.

Ha egy márkán belül kevered, legalább van esélyed arra, hogy működhessen.

20 Ft-ot spórolni különböző márkák összemókolásával nekem nem hangzik túl kifizetődőnek. De te tudod.

2014. dec. 3. 10:18
 13/13 anonim ***** válasza:

Különböző márkákat nem érdemes keverni. Főleg, hogy ezek messze nem is azonos minőségűek. A cn egy jó és megbízható márka, én is azt használom, annyi színük van, hogy nem is tudsz kitalálni olyat, ami ne lenne nekik. Maradj a jó minőségnél és ne kockáztass bárhol kapható cuccokkal.

Ha már kevered, legalább egy márkán belül kutyulj.

2015. jan. 9. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!