Géllakkot keverhetek?

Figyelt kérdés
Például Moonbasa, Essence és Crystal termékeket? Ár és persze kínálat függvényében döntenék.

2014. nov. 26. 17:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Az essence csak gyenge vicc, nem géllakk. A többi márkát keverheted.
2014. nov. 26. 18:34
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Ment a zöld kéz :)
2014. nov. 26. 20:40
 3/13 anonim ***** válasza:
67%
Én nem keverném, a Moonbasa egy gyenge minőségű anyag, a crystal-os pedig jó. Egyébként sem értem, hogy mi értelme gel lakkot keverni, azért van ecsetes kiszerelésben, hogy simán fel tud kenni. Színes zseléket szoktunk keverni, én azt is csak díszítéseknél.
2014. nov. 29. 10:34
 4/13 anonim ***** válasza:
Van értelme keverni a színeket géllakknál is. De itt szerintem a márkák keverése volt a lényeg.
2014. nov. 29. 10:56
 5/13 anonim ***** válasza:
Én nem sok értelmát látom a keverésnek, nyilván ha valaki 2 azínt tud megvenni, az esetleg rá van kényszerülve. Nem keverném a márkákat és nem is vennék szívesen Moonbasa és egyéb gagyi terméket. A cn-eseket szerintem összekeverheted, de náluk pl. már olyan helyzet is volt, hogy kijöttek egy új fényzselével gel lakkra és a gel lakkok egy részét elszínezte a fényzselé. Ha még cégen belül is ilyen nehézségeket okoz a fejlesztés, akkor otthoni kevergetésnél szerintem katasztrofális lehet a végeredmény. De az is igaz, hogy a saját körmödre, azt kensz, amit akarsz, nagy baj nem lehet, legfeljebb leszeded, ha vendégnek teszed fel, akkor kínos, ha egy nap múlva leválik az egész gel lakk, vagy elszíneződik.
2014. nov. 29. 11:05
 6/13 anonim ***** válasza:

Én nem otthon kevergetek, hanem a szalonban, ha a vendég nem talál olyan árnyalatot, amit szeretne (ez túl vilagos, az túl sötét, ebben miért nincs csillám, stb) .

De egyébként, pl Sebestyén Ági is bíztatja a tanulókat a színkeverésre, ahogy Vétek Niki, és Fekete Zsuzsi is.

Az, hogy a super shine nem sikerült elsőre tökéletesre, nem egy hatalmas hiba, előfordul ilyen. Hiába tesztelik, mielőtt kikerül az üzletekbe, a valódi hibák akkor jönnek elő, amikor többen is használják.

2014. nov. 29. 11:18
 7/13 anonim ***** válasza:
6 Ha ennyire képben vagy, akkor elmondom a kérdésre Jákob Zoltán válaszát, én az ő előadásán is voltam, annyit mondott a kevergetésre, hogy meg lehet próbálni, de hagyjuk állni az összekevert zseléket legalább 3 hétig, ha nem válnak szét, stb., akkor lehet őket használni. Nyilván neki az a jobb, ha minél több zselét veszünk, de ez a hivatalos válasz. Az általad említett oktatók díszítésnél keverik össze a színeket, ilyet én is szoktam csinálni és én is tőlük tanultam, pl., az alapszínt belekeverem a minta színébe is, de ez leginkább Royal gel-nél, vagy színes zselénél működik, gel lakknál nem szórakoznék ezzel. Mindenki másképp dolgozik ebben a szakmában, de nem látom túl sok értelmét rászoktatni a vendégeket arra, hogy egy sima gel lakkot is telibe díszítsünk kevert színekkel, csak az idődet rabolja. A gel lakk egy gyors megoldás, ami akár 30 perc alatt elkészül, kevesebbe is kerül, én is díszítem általában de lényegesen egyszerűbben és nem egy mozdulat virágokkal minden ujjra, nem is nézne ki jól. Mellesleg éppen emiatt van ecsetes kiszerelésben és nem tégelyben. A színekből meg lesz szíves választani a vendég.
2014. nov. 29. 16:16
 8/13 anonim ***** válasza:

Akkor majd ezentúl szólok a géllakkoknak, hogy legyenek szívesek leugrani a vendégek körméről. XD

Jákob Zoltán persze, hogy azt mondja, ne keverjünk színeket, inkább várjunk, hogy ők megcsinálják...akkor miből lenne az elite-1 rendszámú ferrarija? Meg a bátyjának a hummer?

Amíg nem próbálod, ne mondd, hogy nem működik. Azóta keverek színeket, hogy a cn piacra dobta a géllakkokat, soha nem volt panasz, soha nem jött le a vendégek körméről a szín, amíg el nem távolítottam.

2014. nov. 29. 16:39
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
8 Én nem mondtam, hogy ha összekevered a gel lakkokat, akkor leválik a körömről, csak azt, hogy nem azért veszek meg kismillió színt, hogy valaki odajöjjön nyöszörögni, hogy keverjem neki össze a gel lakkokat, akkor mehet máshoz, én nem fogok vele szórakozni, majd átküldöm hozzád :)
2014. nov. 29. 22:20
 10/13 anonim ***** válasza:
Most érezzem rosszul magam, hogy teljesítem a vendégek igényeit? :D
2014. nov. 29. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!