Mi a véleményetek a műkörömről? Hordasz műkörmöt? Milyen hosszút, milyen színűt?
Egy felmérést készítek, hogy vajon a magyar nők mennyire kedvelik a műkörmöket, viselik-e, rövidet vagy hosszabbat, illetve, hogy milyen színeket szeretnek.
Ne trollkodjátok szét, köszi :D
Szerintem gusztustalan - bocsánat mindenkitől, akinek tetszik...lehet, hogy messziről jól néz ki, de közelről iszonyatosan néz ki, meg nem tudom elképzelni, hogy valaki szerint ez kényelmes...
Én a saját körmömet ápolom úgy, hogy gyakran hiszik azt, hogy műköröm, ha hosszúra növesztem és befestem, mindig megkérdezik, hogy ki csinálta nekem?...Miért feltételezik rögtön valakiről, akinek igényes a körme, hogy műköröm? Főleg rólam, hozzám stílusilag se illene egyáltalán, se a kicsi, se a nagy...meg hát miért dobnék rá ki pénzt, ha a sajátomat is szépen rendben tudom tartani...
20N
Viszont anya szereti a műkörmöket, neki rózsaszínű, fehér és ezüst csillámokkal, valamint halványabb rózsaszín nonfiguratív mintával a gyűrűsujjon...Az övé elég rövid (max 2 mm-re van a vége az ujjbegyének a végétől), és ilyen csepp formájú...Ő azért szereti, mert a sok házimunka miatt a saját körme folyamatosan töredezik be, meg a munkája se túl kéz barát, és nagyon nem szereti az összevissza szakadozott körmöket, de ez a plusz kerámia réteg megerősíti...Ő 45 éves...
Sok sikert a felméréshez! :)
nekem van, most épp egy nem túl hosszú hosszúságú kocka francia, de volt már hosszú, hegyes is.
a közhiedelemmel ellentétben a hegyes körömmel is mindent meg lehet csinálni, és sztem ha nincs túlcsicsázva és ízléses akkor szép.
persze ízlések és pofonok nekem a fő h nekem, és a páromnak is tetszik
a színekben abszolút változatos vagyok, ami épp megtetszik, bár a neon színeket még nem próbáltam be.
a kedvenc színem a vörös, bár az pont csak rövid körmön néz ki jól, hosszúna csillámos kék vagy rózsaszín, meg a francia minden változatban.
egyébként nekem is az egyik érv ami mellette szól, az h a rendes körmöm hamar letört, nem tudtam növeszteni, a másik meg hogy így csinálhatok bármilyen házimunkát, nem kopik le és nem kell 3 naponta újralakkozni, mégis igényesek szépek a körmeim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!